Beauty

Body Cream – inspirerad av brasilianernas favoritkroppsdel

GOD MORGON!

Måndag, underbart snöväder och en ny vecka är igång. Jag kör lite annorlunda schema denna vecka och jag kommer vara på salongen måndag, tisdag och onsdag. Torsdag och fredag kommer jag lägga helt på bloggen och allt annat admin jag har hack i hälarna. Jag har haft en underbar helg och nu kommer ni skratta, vi var och kollade på ett HUS igår på landet – eller snarare skärgården. Huset var helt underbart men det är mest avståndet som är haken. Jag är van att åka in till salongen på 15 minuter och om vi väljer ett hus på landet kommer det ta oss 30-40 minuter (med bil) att ta sig till jobbet i stan. Men i framtiden vill vi bo långt från stan, nära vatten, skog och få den där härliga ”landet” känslan. Jag är ALDRIG inne i stan om jag inte jobbar så vi får se. Vi kollade bara, verkligen inget vi tar 100% på allvar. Men ni som har avstånd in till Stockholm city men får bo i hus på landet, hur skulle ni förklara det? Är det värt det? Berätta gärna!

Men nu, oj oj. Jag sa i helgen att min kropp är allmänt risig, torr och den behöver all fukt den kan få. Jag kikade i ett pressbud och fann dessa skönheter i en uppiggande låda. Märket heter Sol De Janeiro och är inspirerat utav brasilianernas favoritkroppsdel, the bum bum (rumpan). Här ser ni body creme, lip butter och en bodymist. Först måste jag säga: DOFTEN. Nej men ökar inte testosteronet på min man nu när jag kommer nära så vet jag inte vad jag gör. Doften håller i sig hela dagen och huden blir verkligen mjuk.

MIST (HÄR)BODYCREME (HÄR)LIP-BUTTER (HÄR)

En sak är säker, har man vintertrötta läppar så kommer detta butter råda bot på det kan jag lova. Misten kommer jag lägga i väskan och puffa på mig under dagen så mina kunder inte vill lämna stolen (eller sluta krama mig). Jag testade att ha misten i håret och det funkade – doft och glans. Det är inte ofta jag blir såld på varken hudvård eller ännu mindre bodylotion men när jag smorde in mig med hela boxen förstod jag hypen. Sedan kan jag väl inte lova att rumpan blir fastare eller jeansen sitter bättre (enligt företaget själv).

Ett kärleksfullt tips från mig, verkligen underbara produkter. Jag såg även att dom hade duschkräm (klick) och handkräm (klick) – på min önskelista kan jag lova. Duschkrämen kan jag tänka mig är helt fantastisk. Nu ska jag halsa i mig kaffet och bege mig till salongen. Ha en underbar start på veckan ❤️

Kommentarer

 1. Melba

  Åh älska landet! För mig är landet Ekerö. Det tar 40 minuter till stan, en stoooor fördel när man bor så, är att har man arbetstider man kan styra själv= inte åka i rusningstrafik, så är det magiskt, däremot väldigt mycket tidsödande om man inte har den möjligheten! Fördelarna överväger nackdelarna alla dar i veckan!

  1. Elin Johansson

   Tusen tack för att du delade med dig 🙂 Det är så svårt när man är van att ha nära in till stan och måste lägga om alla rutiner för resvägen. Dock så ser jag för många fördelar med ett stort hus på landet också. GAAHHH – så svårt. KRAM

 2. Annie

  En liten tanke, måste du ha salongen i city? Med tanke på hur populär och omtyckt du är skulle troligtvis inte dina kunder ha det minsta problem att resa utanför city eller till och med till din egna salong i källaren i ditt hus på landet 🙂

  1. Elin Johansson

   Jag förstår helt hur du tänker och det är ett smart förslag men jag vill jobba inne i city. Dels för att det är en mittpunkt åt alla håll samt har jag många kunder som reser från olika delar av Sverige, plus Norge och Danmark. Men kanske om 30 år, då kommer jag stå där i min källare och färga hår 😉 KRAMAR

 3. Maria

  Jo det är värt det! Har man börjat tänka tanken hus så kommer man också att se till att det är värt avståndet. Har 40 min resa in till jobbet i stan. Och jag är faktiskt heller aldrig i stan förutom när jag jobbar , mer livskvalitet hemma nu istället med stora ytor och gräsmatta!

 4. Henrietta

  Nu är jag inte alls i din bransch, så detta kanske är superknasigt, men jag tänker såhär: du verkar ha kunder som kommer tillbaka alltid, och när du annonserar efter fler är de nya kunderna säkert inte bara från Stockholms innerstad? Kan du inte hyra en stol (är det så det heter?) någonstans närmare där ni inså fall kommer bo? Om kunderna ändå måste ta sig till dig kanske det kvittar var det är, så länge det är relativt lätt att ta sig dit? Bara en tanke, om du inte gillar pendlingen.

  1. Elin Johansson

   Nej, inget är knasigt 🙂
   Som jag svarade ovan: Jag förstår helt hur du tänker och det är ett smart förslag men jag vill jobba inne i city. Dels för att det är en mittpunkt åt alla håll samt har jag många kunder som reser från olika delar av Sverige, plus Norge och Danmark.
   Stor kram

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"