Beauty

KYLIE COSMETICS ÖGONPALETT

Hej finaste ni!

Det är fredag, jag är taggad på helg. Imorgon ska vi ha personalfest, dock blir det alkoholfritt och bilen (pga OP) men det ska bli väldigt roligt. Ikväll blir det tacos och mys med lilla familjen här hemma. Men i alla fall, jag beställde hem lite smink från Kylie Cosmetics för att jag skådade ”The Kylie Cosmetics Peach Extended palette” som nyhet och blev helt såld. Jag har några andra paletter från samma märke och jag älskar dom. För mig har detta blivit ett märke som jag alltid faller tillbaka till. Jag har kommit på att orangea, varma toner är min melodi. Jag får en helt annan ansiktsfärg, ögonfärg och glöd i ögonen när jag kör på dessa nyanser. Men det går i perioder, jag var helt inne på brons för ett tag sedan.

Jag lekte runt med färgerna och dessa blev det. Varje gång jag sminkar mig med en ny palett tar det några gånger innan man får till den bästa kombinationen. Ibland går jag in på Instagram och kollar på andra som sminkat sig med paletten för att få inspiration

Som jag tipsat om många gånger så älskar jag den bruna eyeliner från NYX (här klick), den passar riktigt bra till min ljusa hy och det blir inte lite hårt.

Dessa skönheter har jag använt idag:
Primer (HÄR)FOUNDATION *fiji (HÄR) – vill också säga att foundation är på 20% just nu.

Den concealer jag bara använder just nu och har gjort i flera månader kommer från M.A.C (HÄR *färgen NC30). Det är verkligen det bästa tipset jag kan ge er. Sedan applicerar jag den med en bortse istället för blender, tro mig: det blir mycket bättre. Denna (klick) tycker jag är bäst. Sedan som highlighter ÄLSKAR jag denna (klick) – får så många frågor på den och jag har den i färgen ”darling”.

Hoppas ni fick lite inspiration på nya produkter och är det något ni undrar över så hojta till. Ha en underbar helg nu vänner ❤️

Kommentarer

 1. Amanda

  Äääälskar när du skriver om smink! Vi har exakt samma färger i oss (samma hud och hårfärg iprincip) så det blir extra relatable! 🙂 Hoppas du haft en fin helg Elin. Kram!

 2. Anna

  Hej Elin, tack för sminktips! Har du tips på bra restauranger i Sthlm? (Vi har barn med oss) Ska åka dit i veckan och är alltid lika svårt vart man ska gå. Kram

 3. Sara

  Hej Elin! Tack för en grym blogg! En liten fråga, jag brukar gå till frisören och göra blekta slingor (jag helblekte håret för några år sedan och har fortsatt sen med slingor) och jag har senaste två besöken gått till en annan frisör närmare mitt jobb. Första gången kände jag mig nöjd, men nu senast när jag var där för ca 1 månad sen så märker jag efter att vi fönat håret att jag har en lite större slinga närmare fram mot ansiktet som blivit blå efter nyanseringen. Resten av håret kändes okej men fick inte den här riktiga ”vitblonda” känslan utan lite mer grådassig/varm ton, lite blandat av båda. Hon babblade om att mitt hår hade en varm ton i sig vilket gjorde det svårt att verkligen få det kallt och ville därför inte ha i nyansering för länge med tanke på att halva håret är helblekt, så skickade hon med mig en färgbomb från Revlon (platinum blond) helt gratis (troligen för att hon insåg att hon kanske tabbade sig och ville släta över det?). Jag frågade angående den blå slingan och hon sa att den skulle försvinna, men så fort jag använder silverprodukter lyser den upp direkt i blått och det stör mig som tusan!! Vad kan jag göra? Använda nåt detox schampoo, inpackning? Jag kommer såklart gå tillbaka till min gamla frisör och fortsätta göra min slingor. Tack!

 4. Jen

  Åh, tack för tips! Det strålar om dig, du är så fin!
  Tänkte fråga dig en sak har du jobbat med Kevin murphys färg color.me eller Maria Nilas färg någongång? Vad tycker du om dem isf? Kram!

 5. Jennie

  Hej! Snälla kan du inte lägga upp en video med hur du lägger dessa olika färger dvs ögonskuggan. Ge lite tips att tänka på när man lägger ögonskugga. Som denna du har på bild.

 6. Linda

  Du visade i en tidigare sminkning att du använder Anastasia cream contour palette. Köpte den och inser nu att jag inte har någon aning om vilken borste man ”bör” ha när man applicerar? Vilken använder du?

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"