HairMy thoughts

Klämd tass, personalmiddag & magproblem

Hej fina ni!

Hur har er helg varit? Min har varit jättebra, fullt upp på alla plan – om ni bara visste. Men olyckligtvis klämde Torsten tassen i dörren i fredags och den har svullnat upp jättemycket. Jag ska avvakta några dagar och se hur det blir. Jag har smärtstillande/antiinflammatorisk medicin hemma redan till honom så jag kör på det i 4-5 dagar. Han är precis som vanligt och äter/dricker springer på men haltar lite såklart. Han märker ju att jag är på honom hela tiden så man märker att han ”ömkar” sig lite extra när jag kommer nära honom – haha. Men så fort det kommer ett djur på tv:n så beter han sig som ett brandlarm igen.

Jag själv har fått så sjukt ont i magen när jag äter. Jag trodde först att det var gluten men jag börjar fundera om det är pga all smärtlindring efter OP och att kroppen har gått igenom just en OP. Så jag fruktar att min magkatarr är tillbaka, något jag har kämpat med sedan jag var tonåring. Jag känner igen symtomen och fan om det är tillbaka. Jag fick massor med tips från er på IG att äta en kur ”Omeprazol” två gånger per dag och nu redan andra dagen så fick jag i mig frukosten utan att behöva lägga mig i fosterställning i soffan. Så tacksam för alla tips ni givit mig!

Som ni märkt rensar jag jättemycket bland alla mina saker. Jag har sålt väskor, jackor och andra saker senaste veckorna. Jag har aldrig sålt någonting någonsin men nu är det fullt i alla skåp och jag tycker det är smartare att låta sakerna komma till användning av någon som uppskattar dom mer än mig just nu. Jag sålde även min Iphone X igår, gick på 15 minuter – haha. Jag fick den nya Iphone Max för några veckor sedan och varför ska en ett år gammal mobil ligga i en byrålåda?! Miljötänket kommer krypandes med åldern, BRA ELIN. Jag funderar fortfarande hur jag ska lösa ALLA kläder, tradera eller Sellpy? Vad tycker ni är bäst? Eller ska jag fota allt och lägga ut på bloggen bara?

Igår piffade jag till mig för det vankades personalmiddag på salongen. Jag fick in ett sjukt bra flow med min volymföning som jag vill dela med mig utav:

 • Jag tvättade håret dagen innan och applicerade bara vård så som leave-in (tips) och olja (tips). Sedan fönade jag bara håret torrt med fön och paddelborste (tips).
 • Igår lördag: Jag delade upp håret i små delar och sprayade en ”Protect spray” (denna) för varje sektion. Sedan ”lockade” jag håret med Dyson Airwrap (klick). Eftersom håret ska vara lite fuktigt för bästa resultat så testade jag protect sprayen att göra håret fuktigt med. FASEN VAD BRA DET BLEV!!! Jag tycker om när håret är mjukt och fylligt.
 • Dela upp sektioner, spraya och föna.
 • Överhåret, från ”vikarna” till bakre virveln tog jag varmluftborsten (antingen från BaByliss) eller Dyson stycket och volymfönade det partiet.

Sedan sprayade jag in texturspray (tips) i håret och puffade upp allt. Avslutade med waxspray (tips) för att få ner småhår och borstade ut allt med en paddelborste (tips). KLART!

Martin (salongsägaren) hade hyrt in en kock åt oss och gjort det mysigt på salongen. Maten var Asian Fusion inspirerad och allt smakade SÅ gott.

Denna flankstek ”Ceasar” edition var GULD värd!

Det kändes lite som julbord, haha. Man tog lite av varje och min favorit var den friterade kycklingen och koriander salladen.

Hör på detta, jag tycker inte om kokos och efterrätten var bara kokos. Men på något konstigt sätt var det riktigt gott. Han hade gjort en Gino-inspirerad vegansk efterrätt som var grymt god. Jag tog bilen och drack Cola Zero så jag rundade av efter 22.00 och resten av kvällen började jag och A kolla på dokumentären om R.Kelly på SVTplay. Jag hade verkligen ingen aning om att han verkar vara livets monster, vi ska fortsätta kolla ikväll. Hoppas ni haft en bra helg. hörs imorgon vänner. PUSS

Kommentarer

 1. Ida

  Jag tror att du får problem med magen på grund av den blodförtunnande medicinen. Jag fick samma problem nämligen när jag fick en blodsjukdom och blev insatt på Trombyl (också blodförtunnande). Man kan få Omeprazol på recept så blir det billigare, prata med din läkare så kommer det ordna sig. Lycka till & hoppas du mår bättre snart! 😊

  1. Elin Johansson

   AHAAAAAA, men det tänkte jag inte ens på. Det börjar bli lite bättre nu men still hurt liksom 🙁 Men tusen tack för input. Kram

 2. Lise

  Åh, hoppas verkligen du mår bättre snart ❤️ Och ang. kläderna så tycker jag tradera eller bloggen eftersom du själv då bestämmer pris och får pengarna själv. Och om du vill sälja din fina skinnkjol från Massimo Dutti så köper jag hemskt gärna 😊

 3. Emma

  Jag har en fråga. Ditt hår, utan Hairtalk, verkar vara som mitt – dvs väldigt tunt och typiskt skandinaviskt. Hur känns det för dig med fästena? Syns de någonsin igenom?

 4. m

  Tradera tycker jag är bäst! Eller en vanlig bloppis. Sellpy tar 40% av vinsten plus 10 kr extra för varje upplag annons. Vinsten blir inte så stor där.

 5. Mikaela

  Har också kämpat med magkatarr under förra året också utlöst av för mycket värktabletter. Nasid är hemskt för magen. Omeprazol kur och omeprazol tillsammans med värktablett när jag måste ta det. Dragit ner rejält på kaffedrickandet också. Så testa att kaffedetoxa ett tag.

  Bloppis vore kul! Älskar din klädstil😊

 6. Helene

  Lägg ut kläderna på bloggen! Och fasen, en tutorial på denna frisyr – din beskrivning är som grekiska för mig som inte kan föna hahah. Kram!

 7. Amanda

  Man kan bli tillfälligt laktosintolerant efter starka mediciner, magsjuka etc. Om du inte testat att utesluta det kan det vara värt ett försök!<3 Sålänge du är känslig är också milda rätter för magen bra, dvs inte för mycket fiber, kryddor, lök, bönor, linser etc.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"