Före och efterHomeMy thoughts

”Ibland måste man ha flyt, en stor dos med tur och leva i nuet”

Hej favoriter!

Hoppas ni haft en härlig helg, solen tittade ju förbi så man blev ju helt överlycklig. Tänkte på det idag, vi satt i bilen strax efter 17.00 och det hade inte hunnit bli helt svart ute. Jag har inget problem med snö och vinter men jag påverkas riktigt mycket utav mörker. Bara att det fortfarande är ljust ute vid 16.00 är ett upplyft. Men hur som, min alla hjärtans dag firades hemma tillsammans med min älskade man och vovvarna. A kom hem med en stor rosbukett och ett gott libanesiskt vin som vi tycker om. Jag ville fira med mitt första glas röda vin efter OP och jag älskar rödvin. Ett glas och sedan är jag nöjd, åh vad jag njöt. Vi lagade mat, lyssnade på musik och bara fokuserade på varandra. Alla hjärtans dag var på en torsdag så det var upp tidigt för jobb på fredagen.

Jag vill tipsa om dessa riktigt goda linsflingor som jag har börjat med till frukost. Jag varvar havregrynsgröt med rivet äpple och grekisk yoghurt med granola och honung. Nu är jag inne i grekiska frukosten igen men jag har piffat till den med dessa flingor – GOTT!

FÖRE & EFTER

Sedan ville jag visa er denna magiska makeover på en nykund. När jag satte dessa bilder bredvid varandra var jag tvungen att kolla en extra gång, så nöjd blev jag. Hon hade ett rakt avklippt hår med en gul/orange hårfärg som var i stort behov av en makeover. Jag la en ny bottenfärg, blandade in mörka och ljusa målade delar. Jag la även små babylights för att få en softare övergång, klippte igenom hela håret så hon får en frisyr som blir enklare att styla. Jag ville ha en ton som var beige mot det brun-blonda om ni förstår vad jag menar. Visst blev det fint?

I lördags tog vi en lång sovmorgon, åt en lång frukost och njöt av solens strålar från soffan. A och jag hade bestämt oss för att gå och träna tillsammans med min bästis Nicole. Jag har inte tränat på en månad och jag har fyra veckor kvar tills jag får träna ben men nu har tiden gått över till att jag får träna överkropp. Som jag har nämnt tidigare, som jag längtar efter att få träna – jag blir helt mosig i huvudet av att inte träna. Jag lever ett riktigt stressigt liv och träning gör att jag får tänka på något annat och avreagera hjärnan. Så vi traskade över till SATS för att riva av ett överkroppspass.

Det var något kämpigt att få på mig gördeln och träningsbyxor samtidigt och det var inte mysigt att bli svettig men äsch – man är inte vacker när man tränar. Vissa övingar i passet kunde inte jag göra i och med att jag inte får hoppa omkring eller liknade så jag bytte ut till andra övningar. Jag trodde jag skulle vara svagare och att jag skulle få ”börja” om men nej: jag har träningsvärk idag men inte döende som jag hade räknat med. Riktigt skönt att gå igenom kroppen igen.

På eftermiddagen knackade Sebban från Karlssons Golv på dörren för att hjälpa oss med matkvarnen. Det blev en lång historia för det var några saker som fattades och den ville inte fungera som den ska. Men det är alltid lika trevligt när Sebban kommer förbi så vi hängde några timmar.

Idag har solen skinit hela dagen och wow, äntligen kunde man sitta på balkongen och låta solens strålar grilla mot min blå/genomskinliga hud.

Vi drog iväg med bilen för att kika in vårat framtida HEM (igen), ja ni läste rätt – VI SKA FLYTTA. Här kommer jag vakna upp varje dag, ligga och sola på klippan eller på en solstol. Det är en lång, skruvad och helt osannolik historia som jag tänkte ta senare men aa: vi har blivit med hus och flyttar sista mars. Det är ett drömställe och drömhus, pirrar så i magen. Men ibland måste man ha flyt, en stor dos med tur och leva i nuet. Vi kör, det har vi alltid gjort och som sagt: när detta tillfälle ges så kan man inte tänka på att det är ett år för tidigt.

Kommentarer

 1. RM

  Så fint det ser ut och ska bli kul följa din och A inredningsresa. Var ligger det i för kommun ? Nacka Lidingö Saltsjöbaden?
  Kram RM

 2. Josefin

  Åh vad glad jag blev när jag läste att ni köpt hus 😍 all lycka till er och ska bli sååå spännande att följa er !! Grattis 💕🏡

 3. Helena

  Elin & André, stort GRATTIS till ert framtida himmelrike!! 😀
  Ser fram emot att få se det och att följa hur ni inreder det.
  Kram!!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"