Okategoriserade

Vårens snyggaste jackor

1an: HÄR2:an HÄR3:an HÄR4:an HÄR5:an HÄR6:an HÄR

Hej finaste ni!

Hur mår ni? Jag är påväg i vanlig ordning till salongen för att riva av en dag där. Igår var vi och kikade till huset igen, det är nämligen inte klart än. Vi träffade projektledaren och gick igenom en vägg som ska rivas – vad ska vi med 6 – SEX rum till? Så jag vill riva en vägg mellan master bedroom och ett mindre sovrum för att få plats med större förvaring för kläder. Det var strålande sol ute igår och när vi körde dit så kände jag verkligen ”åh, nu börjar jag längta”. Allt har gått i världens fart så jag har inte hunnit reflektera riktigt än. Nu börjar all inrednings-yra igen, ett stort hus ska få en själ invändigt.

Men hur som haver, ni kanske vet att jag är en jack-galning. Folk som försöker hänga in jackan inne i vår hall skrattar oftast alltid. Det roliga är att jag använder verkligen alla jackor också (nästan). Eftersom jag alltid går i enkla, oftast svarta kläder på jobbet så tycker jag det är roligt att ha en fin jacka. Nu har jag riktigt fina jackor inför våren men kunde inte undgå att fönstershoppa online. Nummer fem (klick) ovan kan vara den jag dreglar över for the moment. Allt som har skärp i midjan älskar jag. Jag såg även en mockajacka (nummer 4) för ett riktigt bra pris och när jag kollade på hemsidan finns den i HUR många färger som helst. Tycker en kort skinn eller mockajacka är riktigt snyggt till ett par jeans som sitter som en smäck tillsammans med ett par sneakers.

1:an (HÄR)2:an (HÄR)3:an (HÄR)

Nej men annars suktar jag något enormt efter den gula stassen till vänster (klick) – HAR NI SETT NÅGOT SNYGGARE? Jag tänker bara i sommar, man är nyfärgat i håret och huden har fått en fin bränna. Denna kommer passa till ALLT, vare sig det är bröllop, dop, fest, med sneakers, klackar – aa you name it. Det är roligt med kläder ändå!

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"