My thoughts

När en middag är som bäst

Hej underbara ni!

Åh, vilken pangkväll jag hade igår. Vi var bjudna hem till till Louise och Tixi för att spendera kvällen med underbara vänner. Jag drog fram min Natasha Denona (klick) palett och sminkade mig med igår, jag älskar verkligen den. Jag använder den när jag har tid att sminka mig för den är riktigt pigmenterad och det är roligt att testa sig runt bland skuggorna. Jag drog även på mig en blå mag-blus kan man säga. Men eftersom jag har gördeln så märkte jag att så fort jag lyfte händerna såg man gördeln. Jag fick byta till min svarta favorit omlott blus från Topshop som jag köpte i New York.

Jag blir något begränsad med gördeln. Jag testade typ ALLT jag hade i garderoben men det gick inte, så aa: det blev bra såhär ändå. Jag märkte också att två av mina kjolar som jag inte riktigt varit bekväm med tidigare var helt för stora nu och på riktigt blev jag ledsen. Dessa två kjolar hade jag verkligen längtat efter att kunna ha nu efter OP, men nu satt dom som två påsar. Lyxproblem kanske men lite ledsen blev jag.

Tixi och Louise bor helt fantastiskt fint, wow. Hon har fått ihop inredningen helt magiskt och vissa saker hade jag aldrig kommit på. Sedan var lilla bebis Aston med också, Emelies nya stjärna. Vi tog inte med våra galningar för det skulle bli hunddagis i och med att Louise också har en vovve.

Det bjöds på min favoritmat, libanesiskt – tror ni jag blev glad?!

Allt som har med såser, grillat och falafel att göra – det är kärlek det!

Min finaste Ariane ❤️ Jag märkte på denna bild att jag måste färga håret, mina slingor har vuxit ner så mycket så det är dags för en vår-uppfräschning

Tixi hade ett par VR-glasögon som alla blev helt lyriska över. Vi testade allt från spökhus, flygkrasch, flyga från en byggnad och VR-porr. Jag testade falla ner från en byggnad vilket jag klarade fem minuter utav för det var läskigt. Sedan testade jag VR-porr, haha vilket var det sjukaste jag sett. Jag har inte tänkt på hur sjuka saker det finns inom detta. Man kan besöka världens alla länder bara utav att ta på sig ett par glasögon. Du kan hoppa fallskärm, utmana dina rädslor eller gå omkring på New Yorks gator. Tänk vad miljövänligt att åka jorden runt och besöka alla platsen på en och samma kväll genom dessa glasögon. Jag hade nog nöjt mig med att se kinesiska muren genom dessa än att åka dit in real.

Det var en underbar kväll följt med att äta världens starkaste chili, spelade ”Speak Out” och åt marängsviss till efterrätt – olidligt gott är det. Vi tog en taxi strax innan 01.00 för att åka hem till hundarna. Nu ska vi börja rensa hallen här hemma inför flytt. Vi har sagt det att vi ska börja i tid och rensa ut ALLT vi varken behöver eller allt skräp som bara ligger. Ha en mysig söndag vänner. PUSS

Kommentarer

  1. Anna

    Vilken härlig kväll!
    Kan du inte lämna in kjolarna och be en skräddare sy in? Har gjort så med en av mina favoritkjolar och är så nöjd med resultatet.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"