Elins livMy thoughts

NY VECKA

Hej favoriter!

Hur har helgen varit? Min har som sagt varit jätterolig men är något sliten och ser mest fram emot att ligga i soffan ikväll. Vår rensning utav hallen tog halva dagen igår, konstigt nog. Jag tror man inte tänker på hur mycket saker man samlar på sig. Både jag och A tänkte att det skulle vara en enkel match och trodde inte att halva lägenhetsgolvet skulle täckas utav skor, kläder, verktyg, hundsaker och andra konstiga prylar man samlar på sig. Jag sitter där på golvet och bara stirrar för jag vet inte vart jag ska lägga allt, väntar på att A ska börja plocka undan men det slutar med att alla saker bara går runt i cirklar. Men till slut så, vi organiserade upp allt och slängde mycket skräp och packade ner kläder/skor som vi inte kommer använda just nu. Vi satt hela kvällen igår och manglade TV3 Dokumentär om svenska mordfall och gamla fall som man uppmärksammar igen.

VECKAN DÅ?

MÅN: Jag kör hela dagen idag på salongen, ikväll ska jag fortsätta tvätta som jag inte riktigt hann klart med igår. Jag ska smått börja gå igenom mitt kontor, puh. Ikväll ska jag laga indisk mat igen, längtar redan.

TIS: Jag jobbar halvdag hemma framför datorn, sedan ska jag på LPG för första gången efter OP. Jag trodde jag hade tid förra veckan men tog fel på dag så imorgon ska jag äntligen se om det går att gå igenom kroppen efter OP. På eftermiddagen till kvällen jobbar jag på salongen med kunder.

ONS: Jag jobbar hemifrån hela dagen. Sedan på kvällen kommer Emelie och Krippa på middag till oss, lite onsdagslyx.

TORS: Jag har en LÅNGPANNA, börjar med frukost med Ariane följt utav kunder hela dagen till kvällen.

FRE: Vi åker till Skåne för att umgås med A’s familj hela helgen.

Man blir ju rätt glad utav detta svall jag fixade på min kund förra veckan ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"