My thoughts

MOT SKÅNE

Hej finaste ni!

Hur mår ni? Jag hade planen att blogga på som satan igår under halva vägen ner till Skåne när A körde men jag hade en enorm huvudvärk och ville bara vila. När jag kvicknade till vid Jönköping så stannade vi till och gick ut med hundarna mot en underbar solnedgång. Vi stod länge och bara njöt av början på kvällen, köpte med en kaffe och en Nocco – sedan var det dags för mig att köra dom sista timmarna ner till Skåne.

Vi ska spendera helgen tillsammans med A’s familj, äta god mat och bara mysa. Det är ett visst lugn när nere, bara åkrar och jag behövde ett miljöombyte. Nu är det knappt fyra veckor tills vi flyttar och nu börjar jag verkligen längta. Jag har blivit besatt utav inredning igen och jag måste komma underfund med vilken stil vi ska ha. I lägenheten valde vi ordet mysigt, med mörka färger med en varm känsla. Huset är något annorlunda så jag måste tänka om.

När vi kom fram mös vi med ett glas vin och lite tapas. Däckade efter 00 och hade en härlig sovmorgon.

Vi har ätit en lång frukost och tog med hundarna på en långpromenad. Nu ska jag fixa till mig lite, vi ska dra iväg och kolla på inredning och ikväll vankas det stor familjemiddag. Kommer bli en toppen dag. Hoppas ni får en härlig lördag vänner ❤️

Kommentarer

 1. Louise

  Så goa ni är på bilden ihop. Fräck fråga har du ensam ”vårdnad” om Torsten nu eftersom du fick en så dryg kommentar?

  1. Profilbild
   Elin Johansson

   Tack 🙂
   Ja jag har haft Torsten sedan i somras, SÅ SKÖNT. Det är min hund och han mår mycket bättre idag än tidigare.
   Kram Elin

 2. Emelie

  På tal om konsumtion och influencers.. Helt ny inredning till vartenda hem för att få den perfekta stilen direkt. Ni köpte ju allt nytt sist ni flyttade vilket inte var så länge sen?

 3. Steffi

  Hej Elin! Tack för en superblogg! Jag har en fråga, har varit hos en frisör och är sååå nöjd med min balayage dock så är det några slingor som går i det röda hållet – koppar. HUR får jag bort det? Jag är ju blekt nertill, men vill få till den kalla tonen i hela håret. Tips? TACK!
  Kram

  1. Profilbild
   Elin Johansson

   Heeeej 🙂
   Tusen tack, så glad jag blir.
   Om dom är så pass mörka så dom är koppar så skulle jag höra med den frisören du gick till. Det kan vara så att den mörka slingan är en kontrastslinga som måste vara där för att det ljusa ska poppa mer. Jag tror att silverschampo inte kommer bita på den lilla slingan dock. Men ring och stäm av med frisören bara, annars kan hon/han bleka bort den vid nästa tillfälle. Stort Kram

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"