My thoughts

Ett härligt miljöombyte

Hej fina ni!

Åh, vi kom precis hem till Stockholm igen och jag är riktigt seg. Vi har suttit 7h i en bil och lyssnat på poddar, så avkopplande. Vi lyssnade på en ”serie” på P3 Serie som heter ”Sviten”, kan varmt rekommendera den. Det var precis som en film fast i podd-format med kända skådespelare som gjorde rösterna och vi satt i 8 delar och försökte lista ut vem mördaren var. Dom fyra timmarna som jag körde bara flög iväg när vi lyssnade, riktigt bra.

Men som sagt, vi har spenderat helgen hos A’s familj nere i Skåne. Det bjöds på betydligt soligare väder, i alla fall igår och när vi åkte strax efter lunch. Det var så mysigt att träffa alla igen och få ett break från allt här hemma.

Kolla in denna skönhet, älskade Torsten. Hundarna älskade dom stora ängarna och kunde springa så mycket dom ville.

Jag tog på mig ett par svarta byxor och korta från Ralph Lauren, kappa från & Other Stories (denna – klick) och skor Scorett.

Vi åkte in till Emporia för att gänget skulle uträtta lite ärenden och vi skulle samlas för att käka lunch. Jag ville bestämt ha falafel med bulgur men denna portion var det sjukaste. Tallriken kanske inte ser så stor ut på bild men det ligger 15 falafelbitar, ett hav med bulgur, tre såser, sallad och bröd????!!! Jag äter vanligtvis fyra falafel, normalstora men detta var något helt annat – haha. Jag blev nästan provocerad över att jag aldrig skulle få i mig detta och att det är enormt onödig svinn på portionerna. Alla försökte äta varsin falafel men det blev ändå kvar, jag kämpade i alla fall.

Älskade A’s mamma, ser ni vilken fin fotovägg hon har gjort på familjen? Bilder från både vårat bröllop men också A’s ena lillebror’s bröllop, det var riktigt rörande att stå och kolla på. Kärlek rakt igenom ❤️

Senare på kvällen skulle hela familjen samlas för en stor taco-middag. Vi kollade på Mello och bara hade det trevligt. Jag älskar Wiktorias låt, den är mäktig. Har ni någon favorit i Mello detta år?! Nu ska jag inte säga att jag har följt Mello men vi lyssnade igenom alla bidrag i bilen på väg ner till Skåne. Wictoria, Mohombi och Arvingarna – där har vi mina favoriter.

Det blev ett hundkalas i samma veva och dom här stjärnorna var med också. Hur söta är dom inte?! En underbar helg och det har som sagt varit skönt att få ett break från allt och imorgon börjar en ny jobbvecka igen. Mindre än fyra veckor kvar till flytt och vi måste börja packa ordentligt. Jag hoppas ni mår bra och att ni haft en härlig helg. Vi hörs imorgon ❤️

Kommentarer

  1. ErikaJ

    Hur kan man inte älska John Lundvik.- denna av härliga kille? Det är min personliga favorit. Men jag känner till Europa och vi har större chans att komma bra till med Hanna och Liamoo. Snygga, proffsiga och med en dramatisk låt. Det kunde lila gärna ja varit en bidrag från Makedonien eller nåt sånt.
    Annars älskar jag Anna Bergendahl och hennes fantastiska djupa röst. Även Nano men han är så tråkig på scen.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"