Elins livMy thoughts

NY VECKA

Hej finisar!

Jag tog en sovmorgon idag, åt en god frukost och känner sakta men säkert att nya veckan börjar. Minus är den här nedrans snön som yr från fönstret. Jag har en rätt standard vecka men fulla dagar på salong tillsammans med jobb hemifrån. Jag hör till dom som vill ha så pass clean schema som möjligt, jag tycker inte om att boka upp mig på massor med saker. Oftast händer det mycket under tiden veckan går men då brukar jag ta det som det kommer.

MÅNDAG:
– Idag har jag en admin-dag hemma. Jag går igenom allt jag missat under helgen och planerar kommande vecka. Jag ska även göra en avstickare för att fixa naglarna, jag ska även testa en bastu som blivit så populär. Efter det ska jag på LPG igen. Min eftermiddag/kväll kommer spenderas framför datorn – en härlig dag om inte annat.

TISDAG:
– Jag har en långpanna på salongen, brukar inte hinna så mycket mer dessa dagar.

ONSDAG:
– Samma här, full dag på salongen. Här ska jag också börja avveckla min garderob, jag måste ta lite åt gången så inte allt kommer som en chock ju närmre flytt det kommer.

TORSDAG:
– Jag börjar 12.00 på salongen så förmiddagen kommer gå åt till jobb framför datorn.

FREDAG – LÖRDAG – SÖNDAG:
– Jag har inga speciella planer för dessa dagar. Jag jobbar hemifrån på fredag och sedan har vi bestämt att fortsätta packa och få ner saker i lådor som vi ändå inte använder. Jag har också tänkt att tipsa er om hur man packar rätt, vad man ska tänka på och andra finurliga tips.

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"