BeautyHair

Mina senaste Iphone bilder

Hej finaste ni!

Hur är det med er? Har ni en bra vecka, skönt med helg snart – eller hur? Jag jobbade till 14.00 på salongen idag och hela min eftermiddag har kantas utav möten. Det slog mig när jag pratade med en kund om flytten att imorgon är det två veckor kvar tills vi blir husägare, TVÅ VECKOR. Så ni förstår att min helg kommer bestå utav flyttpackning. Men vad har jag haft för mig denna vecka?! Jag är en person som alltid raderar bilder som jag inte behöver, min värsta fasa är att ha dubbletter på selfies eller bilder som jag ändå har på datorn. Men denna vecka har min tid till att rensa mobilen inte riktigt hållit måttet så jag tänkte dela med mig lite utav vad som är on my mind.

Ovan ser ni en nykund som jag piffade till. Denna kund gjorde mig på så bra humör och vilken stjärna, så rolig tid tillsammans. Jag målade håret som att det inte finns någon morgondag. klippte av allt slitet och gjorde ett hår som kvinnan förtjänade.

Finaste Jannike, jag är omringad av underbara skåningar. Denna kicka kör en Tommy Myllymäki ligth på Instagram och delar med sig av supergoda recept. Igår kväll hade jag noll inspiration men hade tagit fram köttfärs från frysen på morgonen. Jag har sett att Jannike gjort italienska köttbullar så letade reda på denna story på hennes Instagram och det blev gårdagens middag. Riktigt gott!

Jag svängde förbi Åhléns för att få inredningsinspiration. Jag kollar bara på inredning just nu, det och smink – haha. Jag fann en sjukt snygg, stor rottingstol (denna-klick) och såg direkt framför mig hur snygg denna skulle bli i huset. Helt plötsligt har min Pinterest bara ”rotting” sökningar.

1 (här) 2 (här)3 (här)

När köper man en brödkorg? När vi rensade ut köket fann jag en trött, sunkig variant av brödkorg intryckt i ett skåp. Den slängde jag direkt, jag behöver en brödkorg. Det slutar alltid att jag tar en djup tallrik och lägger en servett och sedan brödet. Sedan såg jag ett ”sideboard” i rotting som skulle var PERFEKT till badrummet. Min hjärna bara snurrar just nu!

Imorse blev jag bjuden på frukost av min fina vän Ariane. Vi brukar försöka ses varannan vecka på en frukost innan jobbet. Det är inte ofta man hinner träffa sina vänner och det behöver inte vara värsta projektet så vi har kommit på att båda behöver äta frukost och varför inte umgås oftare och enklare?! Jag åt havregrynsgröt i vanlig ordning och fröknäcke med leverpastej och gurka.

Jag vet inte hur många DM:s jag fick igår om att folk trodde detta var Therese Lindgren – vilket det inte är. Detta är min underbara kund Carro nämligen. Therese gick ut på IG i veckan och frågade sina följare om dom tyckte att hon skulle klippa av sig håret eller ej. Eftersom T går som kund hos mig trodde väl folk att NU HAR DET HÄNT! Vad T vill göra har vi redan kommit överens om, med vad som händer får ni se inne hos T om två veckor.

Vad tror ni, ska hon klippa av sig håret eller ej? hmm…

Ett fett, sort Anastasia event hölls tidigare i veckan och jag krigade för att hinna dit efter min sista kund. Jag fick inte hop tiden och jag ville verkligen mysa med alla där. Men efter mitt första möte idag knallade jag bort till Presskontakterna för att mysa med Cornelia och få full info om dom nya produkterna. Dom har bland annat kommit ut med en ny ögonskuggspalett, RIVIERA (denna-klick). Jag säger bara WOW, vår/sommarens mest åtråvärda palett.

Dom har även kommit ut med en färgad bryngel som jag är löjligt taggad på (denna-klick) – jag har den i färgen ”Taupe”. Tror ni den slår Benefit’s variant som jag använt varje dag i flera år, återkommer om det.

Sedan, okej – GLOW i löspuder. Jag testade en av dessa inne hos Presskontakterna, kom hem, la mig på golvet med hundarna och skulle kolla om jag hade något i ögat med mobilen som hjälp. Ser i ljusets springa: GLOWET. Jag kan tänka mig nu i sommar, kunna använda det mörkare ”bronsigare” glow-pudret på benen. Kika in dom (HÄR-klick)!

*försök att inte titta på allt hundhår på min tröja – haha!

Nej men det var väl allt för mig idag. Imorgon är det fredag och jag jobbar hemifrån. Jag har ett viktigt möte 13.00 men annars ska jag spendera all tid framför datorn. På kvällen kommer min bästis hem till oss och bara myser. Hoppas ni får en härligt avslut på veckan vänner, PUSS!

Kommentarer

 1. Jonna

  Hej! Måste ställa en fråga till dig som jag har funderat på. Jag undrar om hairtalk verkligen passar för alla eller om jag har lätt för håravfall. Jag har använt 4 pkt hairtalk men pausar nu pga solresa. Alltså, paniken!!!! Håret har blivit hälften så tunt, har knappt något hår kvar! Så himla tråkigt! Har tagit bilder före första isättning och nu helt utan. Det har gått ett år. Håret har inte vuxit någonting och nu är det alltså super tunt, hade riktigt tjockt hår innan som även frisören sa.
  Tänker om det beror på att frisören sliiiiter ur fästena/tejpen vid omsättning… Eller om jag sätter om dom för sent (7-8 veckor). Har knappt något hår kvar i varje fäste när det är dags för omsättning. 🙁

  1. Elin Johansson

   Hej Jonna!
   Självklart 🙂
   Men va? Vad konstigt. Oftast brukar det vara att man blir ”van” med tjockt och glömmer bort hur det var innan. Men när du nämner att du tagit bild innan/efter och det är värre så kan det inte vara det. Hairtalk ska passa alla men såklart spelar grunden (ditt hår) en stor roll. Om du tappar mycket hår i dig själv, kan bero på väldigt många saker så som stress/hormoner. Man ska inte gå för länge mellan omsättningarna för fästerna ”hänger” får långt ner på håret och kan ge större förslitning. Detta är jättekonstigt och frisören ska inte slita ut dom, det måste du säga till om. Mitt tips är att sluta med Hairtalk ett tag och bygga upp håret igen, ät vitaminer för håret och massera skalpen mycket för ökad cirkulation. Ditt egna hår kan vara för skört för att sätta löshår. Ta detta med din frisör som känner ditt hår och ta ett beslut därefter. Hoppas det löser sig. Stor kram

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"