Home

Då börjar vi med skåpen med skönhet

Hej finaste ni!

Wow, vilken spännande vecka jag har haft. Jag kan bara säga såhär: OM detta går som planerat så kommer ni falla av stolen. Själv ogillar jag att läsa om ”hemlisar” på bloggar men detta som jag står inför – jag kommer förändra min bransch och jag kommer låta flera vara en del av det. Nu håller vi alla tummar och tår. Men just nu har jag en flytt att fokusera på och denna helg kommer bara bestå utav att fortsätta packa. Det är två veckor kvar nu och jag har ännu inte fattat det. Efter denna helg kommer det säkert kännas lite mer verkligt, speciellt om allt börjar eka här hemma.

Men hörrnii, har ni testat en ”Healthy Fryer”? Kan vara ett av det bästa pressbud jag fått och ikväll ska vi ge den en omgång. Jag tänkte köpa potatis och göra egna pommes, mums.

UPPDATERING TORSTEN:
Min älskade son är nästan helt återställd i ögat. Vi var på återbesök i måndags och jag ska ta honom nu på måndag också för en sista koll. Såret på hornhinnan går ner för varje dag som går men jag droppar fortfarande fyra gånger per dag. Jag blir helt varm i hjärtat när jag vet att hundarna kommer få gå i skogen varje dag, ha en egen trädgård att springa fritt på och vi ska inhägna ordentligt så dom kan springa in och ut. Både Torsten och Ester ÄLSKAR vatten och tänk i sommar när dom bara kan springa ner till vattnet och bada. Jag är uppväxt med hund och Torsten föddes 2011, jag var 21 år då. Under hela mitt vuxna liv har jag haft hund och jag tror det är anledningen till att jag ALDRIG har velat bo i Stockholms innestad. Jag hör till dom som tycker barn och hundar ska leva nära natur och känna mer frihet – men alla är olika. Jag åker hellre 30 minuter för att komma hem till lugn, skog och frihet.

Idag står projekt skönhet på tapeten. Detta är två av skåpen i badrummet som ska rensas och packas ner i kartonger. Jag såg att vissa saker som ligger längst bak har jag inte rört sedan vi flyttade in här förra året, haha.

Sedan har vi mitt kontor, min älskade bokhylla. Jag vettefasen hur jag ska göra i nya huset. Jag tycker inte en bokhylla passar in där nämligen och jag måste komma på en annan lösning som är lika smidig som bokhyllan. Hyllor kanske? Alla skåp och hyllor är överfulla så jag får helt enkelt se vad jag ska ha kvar. Tror mina nära och kära ska få lite paket inom kort om jag ska kunna rensa ut detta. Jag har dragit mig för att ta tag i detta men nu är det dags!

Kommentarer

  1. Matilda

    Hej Elin! Om du har idétorka på blogginlägg någon dag så får du gärna göra ett inlägg om hur man kan tänka när man ska färga håret när man börjar få de första grå hårstråna 🙂 Jag har mörkbrunt hår och har lite grått hår i benan och vid tinningarna. Inte jättemycket, men är bara 30 år och tänker att jag inte vill vara grå än 😉 Som det är nu behöver jag färga håret runt var 6-8 vecka, vilket inte är så roligt. Vill fortsätta vara relativt mörkt, men kanske behöver blanda upp det med lite ljusare slingor för att ”förvilla” bort de gråa hårstråna? Har du något bra tips eller bild på något hår du som själv gjort? 🙂

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"