HairHome

Tiden räcker inte till

Hej finaste ni!

Livet är helt i vägen för mig nu. Jag vill inte låta negativ men jag ber om ursäkt för min dåliga bloggning denna vecka. Som jag nämnde tidigare i veckan har jag varit på salongen mellan 9-19, sedan har jag behövt tagit möten efter som också är jobb – har kommit hem efter 22.00 vissa dagar. Sedan flytten ska vi inte ens tala om, har inte packat ner en pryl till sedan förra helgen och vi flyttar på torsdag. Jag får panik varje dag för jag vill skriva så bra inlägg som jag brukar men jag har krigat varje år med att kombinera två yrken, jag gör verkligen så gott jag kan – hoppas ni förstår.

Men i fredags körde jag ut till Ikea för att lösa mina garderober till huset. Eftersom huset är helt nytt (byggs fortfarande) frågade vi lite om vi fick ta bort en vägg mellan ett litet sovrum och vårat master bedroom för jag vill ha en STOR walk in closet. Men jag vill också kombinera mitt kontor där inne också. Dom som bygger huset är så proffsiga, tillmötesgående och verkligen försöker lösa allt åt oss. Det finns redan en walk in closet men den är för liten för mig så A får ta den helt enkelt.

Sedan var jag förbi en inredningsbutik på Östermalm, kommer inte ihåg namnet. Såg detta bord och tänkte slå till, kollade på prislappen – 37.000 kr för ENA bordet. Nej men 37 TUSEN KRONOR………. blev lack så jag gick!

Sedan var det dags, wow. Jag är i chock att ingen har påpekat mitt hår. Jag har inte slingat mitt hår sedan augusti och kan säga att den mörka pottan jag satt inne med var inte att leka med. Jag vet inte varför jag inte har färgat det men jag är en sån som gärna inte vill vara i vägen, eller alltså jag är mer: ”Eh, vi gör såhär bara så blir det bra”. Men eftersom jag hade ett jobb på lördagen där jag skulle stå och ”visa” upp mig så var jag tvungen att se representabel ut. Jag frågade min kollega om hon kunde slinga upp HELA mitt hår och vilken stjärna hon är – så tacksam.

Vi kände att det här kommer ta hela kvällen, jag skulle även hjälpa henne med hennes hår också så kom A till salongen med hundarna. Vi köpte pizza från Meno Male som ligger runt hörnan på salongen.

Strax innan 23.00 var vi klara, då började vi strax innan 17.00. I och med att jag var helt orange, mörk i halva håret så är jag så förvånad att hon fick bort så pass mycket. Jag måste slinga upp det en gång till innan sommaren, sedan ska jag vara back on track. SÅ SJUKT NÖJD och verkligen så tacksam!

I lördags skulle jag stå på Åhléns City tillsammans med Ikoo och styla hår på shoppingsugna själar. Första gången jag gjorde något likande och det var superroligt och jag fick ju fixa hår – blir man glad utav. När man hör sitt namn ropas ut i högtalaren några gånger under dagen ville jag först gömma mig men sedan tyckte jag det var riktigt kul.

Jag var helt slut igår när jag kom hem, denna vecka har varit riktigt tuff på alla håll. Jag sov till 11.00 idag och känner att jag är bakfull utav livet. I eftermiddag kommer min kund Joel hit till oss för att han är elektriker och ska hjälpa oss med lite fix inför flytt. Lyx att ha dessa stjärnor till kunder. Men nu är det packa som gäller, jag jobbar in i det sista nästa vecka så idag är det så viktigt att vi kommer undan med det mesta. Hoppas ni mår bra i alla fall så satsar vi på en ny vecka. PUSS

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"