HomeMy thoughts

Går in i flyttveckan

1 (HÄR)2 (HÄR)3 (HÄR)4 (HÄR)5 (HÄR)6 (HÄR)

God morgon fina ni!

Jag hoppas ni mår bra och att ni är redo för en ny vecka. För mig innebär det flyttvecka och det är fortfarande overkligt, känns som att jag bara ”sagt” det till alla och sedan ska jag inte göra det – haha. Kan vara för att jag inte hetsar om det så mycket, ta det lite chill som jag inte själv uppfattar att jag ska flytta. Jag hoppas att denna vecka inte blir lika kaos som förra, är fortfarande omtumlad från den. En sak som jag alltid gör när jag är stressad och behöver tänka på annat är dels att börja spela Candy Crush och nästa är att kolla in kläder. Kläder för mig är helt en annan värld än vad jag själv håller på med. Jag kan få panik av smink och skönhet men just kläder lugnar mig något. Om jag flänger om dagarna kan jag gå in i en butik eller sitta på nätet och scrolla. Man måste finna sina sätt helt enkelt.

Men det är inte alltid jag köper hem något men ovan fick jag dille på den mönstrade klänningen. Som jag sa sist jag tipsade om kläder, jag levde bara på dessa typer av klänningar förra sommaren. Annats är omlott blusar mina absoluta favoritplagg.

7 (HÄR)8 (HÄR)9 (HÄR)10 (HÄR)11 (HÄR) 12 (HÄR)

En sak är säker, jag vill sova-äta-duscha i det beiga set:et. Jag har också gått igång på linne skjortor – väldigt skönt att jobba i.

Jag jobbar på salongen in i det sista, som vanligt – in i kaklet bara. På torsdag kommer Grabbarna Flytt och börjar tömma lägenheten. Vi får inte nycklarna till huset förens på fredag men städfirman kommer på fredag och då tömmer vi på torsdag. Vi ska sova en natt hos min bästis familj för dom ska även passa hundarna så dom slipper vara mitt uppe i en flytt. Vid varje flytt har jag lämnat bort hundarna, dom får ju spel bara utav att packa en resväska. På fredag em har vi nycklarna till huset och hemmet åker mot skärgården. På lördag kommer mina älskade föräldrar till huset för att hjälpa oss att packa upp och pappa ska hjälpa att få upp allt.

Jag tror det blir en jättebra vecka och även om jag är skräckslagen över att ha längre till jobbet och planeringen kommer bli A & O i mitt liv så tror jag att det är just det här jag behöver. Jag måste få lugn och ro emellanåt, komma hem – andas frisk luft och bara vara. Det blir bra det här!

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"