Beauty

Anastasia Dipbrow Gel – På jakt efter en färgad bryn-gel för brynen?

Men hallå där!

Hur ligger luggen? Jag är uppe med tuppen för jag river av 09-19.00 pass idag på salongen och ikväll blir det packa det sista för imorgon bitti kommer Grabbarna Flytt och tömmer lägenheten. Det är med skräckblandad förtjusning jag överlämnar vår älskade lägenhet men det är dags för en ny era: som husägare.

Men mellan alla flyttlådor vill jag tipsa er om en nyhet från Anastasia Beverly Hills som jag använt sedan jag var hos Cornelia på Presskontakterna. Jag lovade er ett uttalande och här kommer det:

Jag har länge använt en färgad bryngel från Benefit, så länge jag kan minnas. Jag blev måttligt glad när jag hörde nyheten om denna stjärna. Jag blandar brynprodukter från Benefit, Kat Von D och Anastasia. Jag går på hur jag orkar på morgonen. Nu har jag färgat brynen och bara fyllt i dom med en penna från Isadora (klick) – den är riktigt bra. Vingen gör jag skarpare med pomade från Anastasia i färgen ”TAUPE” – även denna bryngel är i samma färg. Det kanske inte blir ”Instagram” perfekta bryn, men vem fasen pallar det på morgonen. Om jag har tid på mig använder jag pomaden hela vägen. När jag har fyllt i brynen går jag direkt på med den färgade gel:en.

Anastasia Dipbrow Gel Taupe
265 kr (klick)

PLUS:

  • Pigmenten. Den ger brynen mycket pigment vilket gör att om man redan har mörkare bryn men vill fylla i några ljusa strån passar den perfekt.
  • Den greppar tag i stråna och ger pigment på hela stråt, det var minus med Benefit.
  • Den är enkelt att jobba med och man behöver lite av produkten för att få resultat.
  • Hållbarheten, wow. Det är nästan så att jag inte behöver lägga en genomskinlig ”setting” gel för brynet. Brynet håller sig på plats kan jag lova.

MINUS:

  • Borsten är lite väl stor. Jag tycker ändå jag har breda bryn men det kommer alltid lite utanför och det stör mig. Bryn generellt är tunna och jag tror det kan bli ett problem med den stora borsten.
  • Jag upplever gel:en lite för tunn i konsistensen. Den kanske ”torkar” till med tiden.
Här ser ni också att borsten är lite väl stor!

Om jag fick välja så väljer jag denna från Anastasia för att den greppar tag i brynen och ger bättre pigmentering. Sedan är denna billigare än Gimme Brow från Benefit (klick).

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"