Home

NU ÄR LÄGENHETEN TOM

I samarbete med Grabbarna Flytt

Hej bästa ni!

Wow, vilken dag – den är inte slut än. Sömnen denna vecka har varit minimal och mina ögon är svullna som fasen och kroppen säger ifrån. Detta med flytt är inte kul hörrnii, fasen vad tufft det är. Det som är jobbigt är att jag älskar vår lägenhet och var inte meningen att vi skulle lämna den. Men samtidigt vill vi flytta till hus och ser fram emot det så mycket. Det är en väldigt konstig känsla, vill men ändå är det jobbigt – svårt att förklara. Men hur som, det kommer bli hur bra som helst i slutändan och imorgon får vi nycklarna till huset. Jag är känslig mot förändringar och tycker det är jobbigt att ändra om på livet. Jag tror att bara vi får komma på plats imorgon och få iordning lite så kommer det kännas perfekt. Dock flyttar vi in en månad innan bygget är helt klart så vi kommer få vänta med trädgården och allt som hör vår/sommar till.

Klockan 9.00 knackade Grabbarna Flytt på dörren och in kommer fyra pangsköna grabbar in med ett leende på läpparna. Jag var tvungen att åka in till stan på ett möte 09.30 och sedan skulle jag tillbaka för att packa in resten i kartonger. Jag tänkte det är helt lugnt, det är mycket saker och det kommer ta tid.

Nej… men efter 1,5h ringer dom mig och är klara. Då hade dom även packat ner saker i lådor åt mig, jag är chock så snabba dom var. Jag åker hem i ilfart och möts av ett tomt hem och grabbar som ba: ”Jaha, då är vi klara”. Dom plastade in allt, så som speglar, köksmaskiner, tv:n och allt som inte fick plats i lådor.

Gardinerna satt kvar när jag kom hem så vi hjälptes åt att gå få ner dom. Eftersom alla stolar och pallar var i bilarna så fick vi vara lite kreativa, så roligt jag hade med dessa människor alltså.

Här har vi dom, hoppas det är samma gäng imorgon när allt ska flyttas till huset!

Sedan en sak som hände nyss: Vi har ju ett förråd som vi helt glömde bort att tömma (mitt fel) och grabbarna drog ju för längesedan. Jag ringer Grabbarna Flytt i panik och ba: HUR SKA JAG GÖRA? haha. Emil är cool lugn och ba: ”Nej men jag löser det”. Efter 20 minuter har han skickat två andra killar med en tom bil och tömmer förrådet. Vilken tajming att just dom var klara med en annan flytt, vilken service. Tack vare detta gäng så blev dagen så rolig, lättsam och servicen vi fått idag bugar jag för.

Nu har vi kommit till vår extra familj för att vi ska få sova här i natt, äta god mat och mysa tillsammans. Imorgon 07.00 släpper vi in städarna och lämnar nycklarna efter lunch. På eftermiddagen får vi nycklarna till huset och flytten mot sommaridyllen är på riktigt. Ha nu en underbar kväll så hörs vi imorgon. Önska mig lycka till!

Kommentarer

  1. Linn

    Skulle inte du kunna berätta lite om hela den här flytt processen? 😀 menar typ hur det gick till när ni köpte huset osv? Vore kul! Lycka till med flytten!

  2. Linda

    Härligt att de var så snabba. När jag flyttade tog det 4 grabbar 4 timmar att tömma min lägenhet på 70 kvm, där bara jag bodde, och där jag redan hade flyttat de flesta kartonger. Allt var packat och klart. Sedan 4 timmar till att bära upp sakerna till nya lägenheten. Sorry om jag låter sur, men det är irriterande att de anstränger sig järnet för att vara snabba när det gäller ett samarbete, men inte lika mycket när det gäller vanliga kunder som inte har någon social plattform. Det är inte första gången jag läser på bloggar hur fantastiskt snabba de är. Av de 4 som flyttade mina saker var 2 stycken tydliga ’lärlingar’ som behövde fråga de andra två om råd hela tiden så det tog väl extra tid därför, men då ska man som kund inte behöva betala fullpris för deras tid tycker jag. Trevliga, flexibla och serviceminded är de dock, det håller jag med om.

    1. Profilbild
      Elin Johansson

      Hej Linda!

      Men vad tråkigt att der blev så 🙁 Hoppas dom tog till sig kritiken och att det går bättre nästa gång.
      Kram Elin

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"