HomeMy thoughts

MIN VECKA

Vilken underbar dag jag har haft hittills. Jag tog med hundarna för en långpromenad i våra nya hoods. Solen har lyst upp tillvaron hela dagen och fast det är lite kyligt så gör det verkligen ingenting. Varje gång vi har varit här ute med hundarna blir dom som förbytt. Dom springer av lycka och mamma hjärtat dunkar lite extra. Jag har suttit framför datorn hela dagen för hela mitt liv har varit på hold sedan i torsdags förra veckan. Jag måste lära mig att göra en sak i taget, kan inte stressa sönder för att parera mellan alla olika delar. Dock så har jag och A varit i vår egna bubbla nu i några dagar och jag har inte tänkt på allt jag har på jobbet.

Imorse när A åkte till jobbet och jag satte i laddaren i datorn, kokade kaffe och skulle börja jobba fick jag en klump i magen. Jag vet inte varför, allt sköljde över mig och någonstans var det skönt att bara få ”leva” under dessa flyttdagar. Inte tänka på mail, blogg, Instagram eller sociala medier. Jag älskar mitt jobb, kan inte föreställa mig något annat men jag tror att jag vill förändra min syn att se på sociala medier för att finna ro i själen.

MÅNDAG:
Idag har jag som sagt suttit klistrad framför datorn. Tagit promenader med hundarna och försökt att få i ordning här hemma. Jag har några viktiga saker som jag måste få iväg på mail till två företag som kommer ta halva kvällen.

TISDAG:
Min första hela arbetsdag på salongen. Det blir första dagen jag ska åka från huset till jobbet och det ska bli spännande. Jag kommer säkert tycka jag är halvvägs till Gävle men det är en vanesak förmodligen. Jag tror att värst blir det hem: jag hade 15 min hem tidigare och nu kommer det ta ca 35-40 min.

ONSDAG:
Jag jobbar hemifrån även här. En gardin-firma kommer att komma och sätta upp skenor i taket så vi kan få upp gardinerna. Eftersom vi har fönster från golv till tak i hela huset så blir den en duktig insyn. Jag märker också att hundarna skäller på ALLT som rör sig utanför – vi behöver kunna stänga för och skärma av. På kvällen kommer min bbf & Co. för att se huset och käka middag.

TORSDAG:
Jag jobbar hemifrån halvdag och salongen på eftermiddagen. Jag inväntar också en leverans mellan 11-13, tror det kan vara soffor eller mattor som ska på nedervåningen. Det ska bli spännande att se, jag tror att mina nya köksstolar även kommer denna vecka.

FREDAG:
Här jobbar jag på salongen från lunch och ska passa på att ta bilen in så jag kan uträtta lite fynd i stan. Helgen är oplanerad i och med att vi vill vara hemma och fixa i ordning.

Har levt i tofs och osminkat face några dagar nu. Jag tog en efterlängtad dusch igår kväll och kan nog vara den skönaste duschen jag tagit på länge.

Nej nu ska jag göra ett ryck här hemma!

Kommentarer

  1. Anna

    Vad använder du för filter på dina bilder? Älskar det 😍
    Lycka till med nya huset, försök att pusta ut och njuta av det också ❤️

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"