BeautyHair

Swedish Beauty Awards 2019

Men hallå vänner!

Hur ligger luggen? Denna dag har bestått utav endast möten och jag är helt slut. Vet inte varför det är mer psykiskt krävande att sitta på möten och prata än att riva av 10h på salongen?! Men hur som, fin gala stod på schemat igår och jag hade glömt bort hur roligt det är att klä upp sig. Dom senaste månaderna har jag haft flottigt hår och levt i flyttkartonger, inte så sexigt kanske. Som ni kanske vet sitter jag som jurymedlem för hår-kategorin (för tredje året) och under ett halvår har över 100 produkter skickats in inom hår och jag har testat som aldrig förr. Det är tufft, påfrestande (förlåt håret) men också otroligt roligt. Jag lär mig något nytt för varje år och blir också otroligt glad över hur bra produktutvecklingen blir för varje år. Jag tog med mig A för att vi skulle få umgås och han fick vara med på en härlig skönhetsgala.

Det var så många som frågade om mitt smink när jag gaggade med er på IG-storys igår. Jag river av i en lista vad jag använt, enklast så:

Primer: HÄR
Foundation: HÄR *i färgen ”warm beige”
Concealer: HÄR *20% rabatt just nu
Setting Powder: HÄR
Brunpuder: HÄR *i färgen ”Terracotta”
Rouge: HÄR *20% rabatt just nu
Highlight: HÄR *20% rabatt just nu
Ögonskuggspalett: HÄR *20% rabatt just nu
Eyeliner: HÄR
Mascara: HÄR
Bryn: HÄR

Jag kände mig verkligen så fin igår, längesedan jag hade den känslan. Klänningen bar jag dagen efter mitt bröllop, på brunchen men alla för för bakis för att fota – haha. Så därför vill jag verkligen ge denna klänning all stjärnglans den ska ha – given för gala och den är från Valerie. Skorna är också mina bröllops-skor från Jimmy Choo samt väskan är från Miu Miu.

Vilken sällskap man hade bredvid sig så, snälla rara ❤️

Det bjöds på jättegod mat. Någon typ av mussla till förrätt med melon, så god och huvudrätten var en magisk lax med potatis-stomp. Efterrätt var någon typ av mangoglass, dock tycker jag inte om mango så tyvärr.

Johanna Nordström var en av ledarna uppe på scen och hon är för härlig alltså, min idol.

Här ovan har vi hela hårjuryn, vilket gäng. Men tusen tack för detta år och galan var helt magisk. Även grattis alla vinnarna, fortsätt göra grymma produkter.

Kommentarer

  1. Ida

    Hej Elin
    Hvor ser du bare smuk ud og hvor er kjolen bare smuk! Inspireret af dig så vil jeg skynde mig og købe den. Men kan du fortælle mig om den er stor eller lille i størrelsen? Er der stretch i stoffet?
    De bedste hilsner
    Ida

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"