Home

UPDATE HUSET – LITE PIFF I VARDAGSRUMMET

Hej fina ni!

Hur mår ni? Jag tog en radio-tystnad denna helg och bara fokuserade på lugnet och huset. Jag har kommit på att dessa kontraster mellan storstad och landet är helt i min smak. Jag jobbade på salongen i fredags, A hämtade mig och jag passade på att klippa honom. Han hade fått för sig att spara ut håret efter bröllopet men nu kände han att det kanske inte var så lätt att hantera denna man han har på huvudet. Vi stannade rätt länge på salongen och sedan åkte vi hem och lagade köttbullar med potatis och lingon.

Sedan har helgen bestått att fixa med huset, fasen vad mycket det är att få iordning med. Vi har även tagit härliga sovmornar, långa frukostar och promenader i skogen med hundarna.

Våra nya köksstolar har också kommit, dom är från märket Dan-Form i svart. Dom passade mycket bättre till huset än våra gråa från House Doctor.

Vi var även förbi MIO för att haffa dessa superfina barstolar i sammet. Jag bara älskar ljuset vi har i huset, makalöst vackert.

FÖRE

Här har vi vardagsrummet på ovanvåningen som vi väntat lite med. Vi har självklart Mr.BIG soffan kvar, soffborden och mattan från lägenheten. Men eftersom den blåa färgen kanske inte går ihop med stilen på huset så kände jag att det behöver pimpas upp lite. Allt som ska upp på väggarna väntar vi med tills alla stora saker är på plats och vi känner oss nöjda.

Tv-bänken är från Ikea, om jag glömt att svarat på det tidigare. Vi har en 65 tums tv men den ser så liten ut, haha.

Torsten är nog med på alla bilder jag tar. Varje gång jag ska fota något eller mig själv så står han alltid med i något hörn, älskade hund. Här vill vi ha det mer mysigt och ombonad eftersom det är en plats för mys och film. Det ska vara mycket kuddar, plädar och ljus.

Jag tyckte efter piffet blev lite mer hemtrevligt – eller? Så får jag fylla på allt eftersom. Jag hade fler kuddfodral men innekuddarna tog slut. I veckan kommer extrasängarna som vi ska ha gästrummen. Vi har två gästrum som måste inredas också, puh. Eftersom vi bor en bit ut och vi har även familjer från olika städer så måste vi ha plats för folk att sova. Men gud, det är ju fasen Påsk snart. Mina föräldrar kommer hit och sover över och eventuellt en snabb-vistelse till Skåne. Jag har en rätt fullspäckad vecka framför mig så vi hörs imorgon helt enkelt. PUSS

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"