My thoughts

GLAD PÅSK

Hej finaste ni!

Glad påsk och jag hoppas ni har en underbar ledighet. I torsdags kom mamma hit och hon följde med när jag hade återbesök hos Mats efter min op. Det har gått tre månader nu och allt ser verkligen så bra ut men jag är fortfarande lite vätskefylld och svullen på vissa ställen. I mitten på juni ska jag tillbaka på sista kollen och ta dom sista bilderna. Jag är så nöjd alltså, det bästa beslutet jag tagit på väldigt länge. Efter Mats slank jag in till Madde för att vår-piffa min botox och denna gång blev det också uppdatering av mina kindben. Jag kommer inte ihåg när jag gjorde kindbenen och vecken vid munnen sist, tror ett år kanske? Mer? Det var ett tag sedan i alla fall och fasen vad grym hon är Madde, kommer aldrig släppa taget om henne.

Efter Madde åkte vi och käkade lunch följt med storhandling inför påskmiddagen. Åkte hem för att mysa i solen på altanen, vilket väder det bjuds på alltså. Att promenera med hundarna i skogen, längs vattnet är balsam för själen det. På torsdag em/kväll åkte vi till salongen för jag hade lovat mamma att fixa hennes hår. Vi blev klara strax innan 22.00, sedan hem och A hade förberett mat.

Vi vaknade upp på fredags morgonen och åkte snabbt till Ikea för att byta lite saker som blev fel. Pappa skulle ansluta till oss vid lunch så vi passade på att ordna lite saker innan. Mamma förberedde påsklunchen och när pappa kom så tog vi med hundarna och gick till en sjö vi inte varit vid än. Det tog tio minuter att gå dit och vi kommer hänga här mycket i sommar. Jag älskar den här bilden på mamma och pappa, mitt drömpar.

Det var så vackert här, tänk att vi bor här – galet!

Sedan svidande vi ihop lunch/middag med bara det vi tycker om. Denna räk-omelett är det godaste, vi har den på varenda högtidsbord. Mamma får till den så bra och den krigar flest om, haha. Annars blev det bland annat sill, potatis, ägghalvor och det varma blev rostbiff med potatisgratäng.

Efter maten började A och pappa med att borra upp lite saker på väggarna. Detta är vårat vinställ vi hade i lägenheten som vi ville ha i sällskapsdelen – nu ska den bara fyllas med goda viner. Vi satt bara och åt, umgicks och drack gott vin hela kvällen. Det var en liten konstig men underbar känsla att ”mamma och pappa kommer och sover över i vårat hus” – det har alltid varit tvärtom. Det är fördelen med att bli äldre själv, man får äntligen ta hand och skämma bort sina föräldrar. Vi gick upp tidigt i morse och sa hejdå till mamma och pappa, vi ska iväg på äventyr – fortsättning följer…

Kommentarer

    1. Profilbild
      Elin Johansson

      Åh nej men vad roligt 🙂 Samma här, bästa någonsin. Jag går till Madde på Aleris Plastikkirurigruppen 🙂 kram Elin

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"