Home

JAG VILL HA EN MYSIG TRÄDGÅRD

Hej bästa ni!

Sedan helgen har jag blivit hooked på uteplatser, belysning och inredning. Jag sitter på Pinterest och suger åt mig all inspiration jag kan få. Dock måste jag förstå att vi bor i Sverige och hur mysigt jag än gör det med lyktor, tyg, mattor eller likande så kommer det flyga iväg och förstöras lätt. Det är mycket som är snyggt men inte så funktionellt tänker jag, vem sitter på en hård pall – på golvet?! Gör folk det?! Det är snyggt, jag var nära själv på att köpa hem en sådan.

Jag vill att mina växter ska leva också… jag vill ha träd och stora växter som klarar av vädret vi har här? HJÄLP!!! Har jag några gröna fingrar här inne som kan hjälpa en vilsen själ?! Någon som vill ta ann ett projekt att inreda trädgård, altan, balong och terass?

HÄNGSTOL (HÄR) – finns i flera olika färger

Kan vi prata om en häng-STOL? Detta är ju genialiskt, vem lyckas lägga sig mysigt i en hängmatta utan att förstöra magmusklerna?! Här har dom kommit med en hängstol som jag bara måste ha.

1. (HÄR)2. (HÄR) 3. (HÄR)

Här fann jag något piffigt, hängande glasflaskor – visst var dom fina? Även ljuslyktan i rotting kommer att passa perfekt in på huset.

Vi har en takterass som vi kommer satsa på sist. För att kunna vara däruppe fullständigt måste det vara sol och sommar. Jakten på solsängar är total, har ni några tips? Jag vill att dom ska vara sköna med en tjock madrass. Det är svårt att bara köpa en på nätet, man vill gärna test-ligga innan. Jakten fortsätter!

TIPS TIPS!

Jag satt och kollade runt och fann detta bord för små balkonger – hur smart? Man hänger det bara på kanten och det går tydligen att fälla ner med. Kostar 599 kr och finns HÄR (klick)1. HÄR2. HÄR3. HÄR4. HÄR

Annars ska jag klicka hem fler lamor som jag kan hänga överallt. Äntligen kan utklassa A i kubb varje kväll på tomten och jag får plats med hur mycket blomlådor som helt. Inspirationen fortsätter att sökas!

Kommentarer

 1. Ann-Sofie

  Den som har finast trädgård av alla är underbaraclaras.
  Spana in hennes inlägg kring trädgårdsfix.

 2. Emma

  Min svärmor har sånna pallar hemma i sån halm. O de brukar vi använda o ha fötterna på så man kommer upp lite 😍

 3. Felicia

  Jag har både olivträd och citronträd, extremt lättskötta och ser mysiga ut 🙂 så småningom kommer jag göra min egen olivolja och jag älskar citron i sallad! om du vill ha något större är körsbärsträd alltid vackert! Viktigt att tänka på är att vissa sorter behöver ett komplimenterande träd för att bära frukt (främst sötkörsbärsträd) om det är ett intresse:)

 4. Carina

  Hej!
  Har just den hängstolen från granit och den är ju supersnygg men
  väldigt obekväm att sitta i den längre än fem minuter. Välj en annan istället är mitt råd. Ser fram emot att se bilder när allt är klart med terass osv.
  Kram Carina

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"