Beauty

Ögonskuggor, highlight & bronzer i ett

Hej vänner!

Hur ligger luggen? Jag var och fixade håret halva dagen igår – ska visa mer senare men ack som jag har krigat med att få bort min gamla, färgade bottenfärg. Nu börjar den försvinna från mitt liv och behöver nog en slingning till för att få bort skiten. Det har snart tagit över ett år och jag skrev det på Instagram igår också, det tar sån jädra tid. Vi käkade Meno Male (Stockholms godaste pizza) i vanlig ordning som vi gör på fredagar. Sedan åkte vi hem och skulle kolla på någon film eller så, slutade med att vi åt jordgubbar och somnade vid 23.00.

Idag sov vi ut, åt en god frukost och fixade lite mer här hemma. Jag har köpt den snyggaste hall-lampan som jag ska visa er senare – gosh. Dock så trodde jag den var mycket mindre (kollade inte riktigt måtten) så den fick ta plats någon annan stans – men det blev riktigt bra. Hur som helst så fick jag feeling och sminkade mig idag, jag hade köpt hem lite nytt smink som jag var sugen på att testa.

Haha, jag gjorde det klassiska misstaget och sätta naglen i skuggan när jag öppnade den. Det är fasen svårt att veta hur hårt man ska trycka upp locket, det är verkligen ett problem känner jag. Men denna ansiktspalett är det bästa jag skådat. Dock fick jag denna i ett pressbud och kan inte hitta den någonstans på nätet förutom på NARS egna hemsida (HÄR-klick). Dock så är dessa paletter LIMITED EDITION och finns i två olika nyanser. Det är både ögonskuggor, highligther och bronzer. Dessa borde komma ut till Kicks och Sephora när som helst.

CONCEALER *NC20 (HÄR)FOUNDATION *sand (HÄR)

Sedan fyllde jag på min favorit concealer från M.A.C och en nya foundation från Bobbi Brown.

Jag verkligen älskade foundationen, la sig som en smäck på huden. Annars har jag använt allt i NARS paletten och förstärkt highlighten med min favorit från M.A.C (HÄR). Nej nu ska jag lägga köttet i marinad för vi har blivit med KOL-grill. Vi ska nämligen inviga grillen ikväll och njuta av kvällssolen på altanen. Ha en mysig lördag vänner!

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"