HairMy thoughts

Första grillningen, nytt hår och älskade landet

Hej finaste ni!

Hoppas ni mår hur bra som helst, det gör jag i alla fall. Jag och A har varit och kört ett träningspass, det var riktigt skönt. Jag fick ett mentalt breakdown förra veckan för jag har börjat träna ben lite hårdare och visst jag har träningsvärk men shit vad ont jag haft i benen. En kväll när jag skulle gå och lägga mig fick jag panik, jag var så sjukt svullen så jag trodde det hänt något med benen. Jag googlade som bara den och fick som svar att man kan bli ännu mer svullen när man tränar efter OP. Jag är fortfarande svullen på vissa delar på benen och jag ska gå på LPG igen för att sätta igång cirkulationen lite mer. Men jag har vilat och körde på idag igen, dock mer försiktigt och metodiskt än att kötta som jag alltid gör.

Men som jag sa innan så piffade jag till håret i fredags. På fredagar har vi ”gottis” på salongen, brukar alltid bli kanelbullar från ett bageri på Östermalm som heter Ingrid. OM ni inte har testat deras bullar så MÅSTE ni göra det. Ni kommer aldrig köpa 7 eleven bullar mer, jag lovar.

Dom är så mjuka, saftiga och smakar himmelskt gott. Några sekunder i mikron, sedan kan man njuta längre av denna bulle.

Jag håller fortfarande på med att slinga bort min gamla bottenfärg. Jag färgade en mörk bottenfärg i flera, flera år och jag älskar den. Men eftersom jag är så ljus i min själv så orkade jag inte underhålla den hela tiden och det blev för mycket färg på färg i håret. Inför bröllopet började vi slinga bort den, önskar att jag hade börjat tidigare. Jag ville vara tillbaka till mitt blonda till bröllopet men äsch, det var inte hela världen men lite sur var jag. Man kan inte få allt här i världen och jag vet hur jobbigt det är få bort gammal färg.

Min älskade man dök upp med blommor och jordgubbar, han är bara bäst. Men vi skrattade så mycket för vi skulle börja lägga på nyansering och ni vet hur gul man ser ut innan den åker på. A ba: ”Matchar färgen på ditt hår”, helt allvarligt också – haha.

Standardpizzan från Meno Male fick avsluta kvällen i fredags innan vi åkte hem och totaldäckade!

Tog en sovmorgon igår, tog på mig ett ansikte och vi drog iväg för att inhandla lite saker till huset och fixa/dona som man fint säger på landet. Åh vad jag älskar att bo här, bästa beslut vi tagit.

Vår efterlängtade grill har kommit och grill-premiären var nu nära. Jag hade lagt köttet i marinad som fick ligga hela dagen. Tusen tack till er alla som tipsade om grillar men vi kände för kol från början och även om jag tycker gasol-grillarna är snyggare och smidigare: Så smakar kol bättre!

Kommande vecka är viktig, min älskade man fyller år och hans familj hälsar på oss i helgen – längtar. Imorgon är det Game Of Thrones och jag kommer klippa som en galning imorgon och sedan direkt hem. Ha en mysig söndagskväll finaste ni!

Kommentarer

  1. Erika

    Alltså sista bilden, wow! Dina kindben är out of this world 😍 var är den fina gröna skjortan/tröjan/jackan ifrån? ☺️

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"