My thoughts

FÖDELEDAGSVECKA

Hej fina ni!

Hoppas ni mår hur bra som helst. Idag är det inte vilken dag som helst, det är min älskade man’s 28 födelsedag – jag har ju skaffat lammköttet. För dom som känner A har haft den svettigt dom senaste månaderna, han har en tendens att ”påminna” aka HETSA alla om att han snart fyller år – haha. Hans födelsedag har förvandlats till en röd dag där alla ska släppa allt och fira honom, han är så rolig denna underbara varelse. Jag bytte min ”jobba hemma dag” till idag istället och fick gå upp med tuppen för att göra dunderfrukost, ge en liten present och ikväll ska jag ta med honom på en pangkväll. A’s familj kommer även i helgen så jag har nu utsett denna vecka helt till A’s födelsedagsvecka.

Jag hade en tid nu på morgonen för att kolla upp min syn igen. Kommer ni ihåg vilken identitetskris jag fick förra året när jag skulle göra en synundersökning inför mitt körkort och får veta att jag ser fan suddigt. Jag har lekt mangas över hur bra syn jag har och helt plötsligt så ser jag som en kratta, eller okej: nu överdrev jag men det är precis så det känns. Jag har ett litet synfel som gör att jag känner att jag måste ha glasögon framför datorn, köra bil och titta på tv. Jag har bara ett par men vill ha ett par till, glömmer dom hela tiden. Jag gjorde också en undersökning med linser, hade tänkt att testa engångslinser för att reka lite. Synen hade inte förändras sedan förra året och jag har beställt LIVETS glasögon, ska visa er när dom kommer.

Jag fick ställa mig och göra allt som A tycker om, nästan. Jag trodde att våffeljärnet skulle behöva åka fram men puh, jag klarade mig. Karln är besatt av vattenmelon, min äggrör och rostad macka med marmelad. Han fick lite presenter på morgonen och ikväll som sagt ska han få ha det lite roligt.

Kan säga att livet med denna man är helt oslagbart, han är så skevt älskvärd – haha. Tur att jag fyller år om några veckor, då vänder vinden. Hoppas ni får en mysig tisdag, PUSS!

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"