Home

NYTT TILL HEMMET

Men god förmiddag och välkommen till en ny vecka!

Jag hoppas helgen har varit bra och att ni är utvilade för att köra igång denna måndag. Jag gick upp i tid och har bänkat mig framför datorn för att kriga igenom allt vad det innebär. Jag har också tänkt att göra en video idag, makeup eller hår – rösta på min IG-story så gör jag den som får mest röster. Jag älskar mina admin-måndagar, det är den perfekta starten på veckan för mig. Jag kan i lugn och ro göra klart det mesta inför mina tre dagar på salongen, perfekt planering än så länge. Men jag tänkte visa er några framsteg i huset. Jag visade er nya byrån (klick) igår och jag står fortfarande och stirrar på den.

Jag är ute efter fler vaser, små lamor och kanske mindre mattor som man kan mysa till det med. Kolla in dessa vaser från Muubs, JAG VILL HA. Här ovan ser ni också två bröllopsbilder som egentligen skulle varit ovanför byrån i köket men som tog sig betydligt bättre i början på hallen uppe. Storleken är 70×100 cm så dom är stora, syns inte så bra på bild men vi blev riktigt nöjda med dom.

TAKLAMPA: HÄR (klick)

Kan vi kika in vår nya hall-lampa? När jag såg den på nätet så föll jag pladask, jag är verkligen så kär i den. Man kan sätta den på lite olika sätt om man vill, instruktioner finns i lådan man får den i. Jag såg att den fanns i guld samt i olika storlekar.

Eftersom vi har garderober i hallen så fick inte två styckna plats så A fann denna nätta variant på Ikea, passade verkligen så bra till!

Många frågar mig om rotting-stolarna och dom är från Ikea. Bordet finner ni HÄR (klick), Sofforna HÄR (klick), Taklampan är från H&M Home och kuddfodralen lika så.

Speglarna finner ni HÄR (klick) – Golvlampan är från Bolia och nu fattas bara en underbar matta som kommer sätta pricken över i:et.

Ingen fotografering utan Torsten som tittar fram ❤️

En annan sak, detta doftljus köpte jag med mig från H&M Home HÄR (klick) och doftar så gott. Jag älskar lite träiga dofter i hemmet för det känns ”hemma” på något vis. Även vasen och rotting-brickan är också från H&M Home, älskar den butiken.

Det börjar ta sig här hemma, men långt ifrån klart. Det tar tid och man flyttar på saker hela tiden. Jag kommer ihåg att det tog ett år i lägenheten för att känna sig helt tillfredsställd med inredningen. Sedan förändras det hela tiden och mitt mål denna gång är att finna enkla, jordnära och hållbara toner för att slippa ändra hela tiden. Älskar bara huset, varje dag.

Kommentarer

  1. Kristin

    Nice style… Elin 😉 Den var dålig men det är ungefär min humornivå. Gillar matbordet och de svarta stolarna lite extra! 🙂

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"