Hair

Så stylar du sommarens hetaste frisyr

Men hallå där!

Hur underbart är det inte att starta morgonen med att säga att jag har en video till er?! Som jag nämnde tidigare så är detta en av mina favoritstylingar och kommer lockas på flitigt i sommar. Jag har alltid varit ett fan utav svallande vågor men på sista tiden så tycker jag denna styling håller betydligt bättre och passar perfekt oavsett om håret är smutsigt eller nytvättat. Ska man ha svallande vågor måste håret volym-fönas först, lockas, fixeras och sedan borstas. Denna styling är enklare och innebär bättre hållbarhet. Som jag nämner i videon är produkter nyckeln till denna look.

Jag körde O&M – Surf Bomb i videon men jag visste inte att dessa inte finns någonstans på nätet att köpa… typ. Det gjorde mig lite irriterad eftersom allt tipsas och köps i stort sätt på nätet. Ska ni då få ett tips och måste hitta en fysisk salong att köpa den?! Om ni har tillgång till O&M hos frisören, KÖP DEN – annars älskar jag saltvattensprayen från R+Co (HÄR). Jag har använt Maria Nila’s också, grym. Annars finns produkterna jag använder i videon i snurran ovan. PS: Mitt favorit-torrschampo som jag använde finner ni HÄR (klick).

Jag hoppas ni tycker om videon och har ni några funderingar, hojta till!

Kommentarer

 1. Suss

  Snyggt styling! Jag har en fundering som jag undrar om du har något smart tips? Jag har bokat frisörtid nästa vecka och ska slinga och klippa. Jag har mörkblond utväxt som går ner till hakan, och sedan är resten slingat/färgat ner till brösten. Jag tycker det är dyrt och jobbigt att underhålla mina slingor så jag har låtit det vara, samtidigt som jag inte trivs i att vara så mörk. Jag gifter mig nästa vår och vill att håret ska vara fint då, så det jag gör nu kommer ju påverka hur håret ser ut på bröllopet nästa vår. Jag vill ljusa upp mitt hår, men samtidigt vill jag inte att utväxten ska vara för skarp, för då måste jag underhålla den oftare. Ska jag be om några få, men väldigt ljusa slingor? Eller är det bättre att slinga i en färg som är närmare min naturliga hårfärg? Hur ska jag tänka?

  1. Elin Molimenti
   Elin Johansson

   Tusen tack ☺️ Jag saknar den också men det är så jobbigt att underhålla när jag är så ljus i mig själv.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"