BlondHair

VECKANS ”BABE”

FÖRE/EFTER

Hej fina ni!

Kommer ni ihåg Tobbe i Eva & Adam – Evas storebror?! När han presenterar ”veckans babe” – EPISKT!!!

Hur ligger luggen? Har ni den nya veckan under kontroll? Jag har börjat känna av pollen tror jag… Jag har snuva och mina ögon är svullna och torra hela tiden. Jag vet att man kan vara ”känslig” mot det och även om man inte har allergi så kan skiftningen mellan 10 grader och 28 grader på en kvart bli för intensivt. Har någon utav er ”känningar-pollen-light”? Kanske ska gå och testa hur det ligger till ändå. A har ju pollen så jag snor hans ögondroppar, dom är livet. Hur som, jag har en toppenbra vecka hittills – förutom rinn-snuvan då. Jag krigar på salongen och på fredag ska jag på LPG igen samt ett möte varat med jobb framför datorn.

Jag bara älskar att vi fick flytta in i huset till våren. För varje dag älskar jag att komma hem och när jag vaknar, öppnar altandörren och hör bara fågelkvitter – wow. Kände det nu när jag travade upp för backen till huset, jag är verkligen så tacksam. Jag skulle inte vilja byta bort någonting i mitt liv, jag är på en perfekt plats och flytten ut på landet har gjort mig betydligt bättre. Det krävs lite mer planering och jag kan inte sätta mig i bilen 8 minuter för att jag ”glömde en sak på Ica”. Då får vi sno ihop det vi haver hemma. Jag åker inte in till stan för ett möte bara, jag storhandlar och planerar mina veckor betydligt smidigare. Det har tagit ett tag att få allt i rullning men nu så.

MEN JUSTE, här babblar jag bara på…

KAN vi prata om Jannike’s hår? Flickebarnet ville bli blond, hon ville få en makeover och hon var mer än välkommen. Jag är fullbokad till sen höst, med några enstaka avbokningar under sommaren. Samma dag som Jannike sms:ade så fick jag ett avbok och jag kände att det var ödet: hon fick den. Edit: Jag vill poängtera att jag avslutade alla mina samarbeten med bloggare etc förra året så alla som går hos mig är vanliga, betalade kunder.

Jag gjorde det som sitter i ryggmärgen, en kall blond stjärna. Jag satte i 4,5 paket Hairtalk, 40 cm i färgerna 60, 613/18 & 25. Jag har självklart färgat in dom: regular+red samt vissa i silver.

Om jag fick välja så hade hon gärna fått ha sitt egna hår för det är SÅ tjockt och fint, Jannike la ut en bild på hennes blogg utan löshår (här). Men jag vet känslan, jag älskar Hairtalk.

TIPS TIPS:

Jag vill verkligen tipsa om Kerra’s silverserie *20% rabatt, jag tipsade Bisse om den nu också. Jag har förespråkat Fanola så länge men jag tycker dessa ger en mycket finare ton och håret känns MYCKET glansigare. Det går inte lika snabbt som med Fanolan men du har mer kontroll och jag såg att dom var nedsatta i pris – skynda skynda. Jag lockade med en 32mm locktång (tips) och avslutade med waxspray (tips) för bästa hållbarhet.

Kommentarer

  1. Daniella

    Hej Elin !
    Hoppas du kan svara. Jag blev gråhårig redan vid 15 , men då ville man att ingen skulle se. Nu har jag tröttnat och vill låta håret vara grått. Ingen naturlig färg kvar endast en mellan/ljusbrun färg. Nu till frågan . Hur många gånger behöver man bleka det för att sedan nyansera in en silvrig hårfärg. Får olika svar från frisörer jag frågat. Hälsningar Daniella

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"