HairMy thoughts

JUST NU

Hej hopp alla fina!

Denna dag har verkligen bara sprungit iväg. Började med ett möte i stan på morgonen och sedan hamnade jag i Nacka Forum för lite ärenden. Åkte hem och började tvätta, fixa hemma och dona ni vet. Sedan tog jag en del samtal, var tvungen att gå med hundarna en långpromenad och nu sitter jag äntligen vid datorn. Jag har gjort klart min bokföring och nu har jag tid att prata med er. Man blir så isolerad till salongen dessa dagar jag är där så det andra livet hamnar på paus. Jag hade velat göra massor saker idag men jag får acceptera att denna dag bara flög förbi. Jag ser fram emot en lugn helg med A för vi jobbar så mycket nu så kvalitétstid är ett måste just nu.

Annars har veckan varit jättebra, full rulle och jag är allmänt taggad för sommaren. Jag jobbar som vanligt hela sommaren, fullt i juni, mån/tis/ons i juli och en hel vecka ledig semester. Jag tycker om att jobba sommar, Östermalm är en spökstad och det känns som en småstad sådär mitt i Stockholm.

Veckans höjdpunkt var självklart när min vän Emelie satte sig i stolen. Det var nästan 6 månader jag fixade hennes hår och well… det kan man se. Hon har ju haft Hairtalk i men nu är det gone och äntligen har hon sitt egna, underbara hår. Avis…

Men justeeeee, igår var jag och min bff på il Tempo på Söder för att avnjuta tryffelpasta. Det var Bisse som tipsade mig om detta ställe och tack för det tipset, wow. Mysigt ställe, magisk meny och jättetrevlig personal. Kan varmt rekommendera!

Jag har bränt mig i pannan av plattången, haha. Jag är topplös, antingen är det pannan, halsen eller örat. Är ni lika hopplösa som mig med värmeverktyg? Är det någonting som ger mig ro i själen så är det att ta med hundarna till vattnet, kasta pinnar till dom och bara andas. Sedan vi flyttat ut hit har mycket förändras inom mig. Jag är mycket mer chill och uppskattar ledighet, vilket jag aldrig har gjort tidigare. Tänk vart livet tar än, evigt tacksam. Nu ska jag förbereda mat till min karl som kommer hem från jobbet om ett tag, krypa ner i soffan med hundarna och bara mysa. Hoppas ni får en härlig fredagskväll vänner ❤️

Kommentarer

 1. L

  Är så ledsen och arg. Betalade över 2000kr för att få några slingor i överhåret och sedan ett avklippt hår som ser hemmaklippt ut.
  Hon klippte bara rakt av inget mer. Jag var chockad. Nu ser jag ut som en svamp. Allt samlas i topparna. Och slingorna är röd/gula. Fy för lata frisörer!!
  Jag är så arg och besviken. Önskar jag kunde komma till dig Elin. Någon som bryr sig om hår och kommunicerar med kunden. Även om jag får åka långt så hade det varit värt det. Kommer ha håret i tofs hela sommaren till det växer ut 😢

 2. ErikaJ

  Jag fick ett riktigt brännhål av locktången em gång. Fick värsta ångesten!! Typ ärr för livet.
  Men sen efter några dagar blev det brunt och sen en skorpa som ramlade av.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"