Home

Äntligen solsängar

Hej favoriterna!

Hur mår ni? Hur underbart väder bjuder i alla fall Stockholm på?! Igår hade vi ett mission, finna solsängar till takterassen och det gick sådär. Vi har länge letat efter solsängar, jag hade en vision att jag ville ha dom i trä. Jag fann ett par på Ikea till värsta pangpriset, vi åkte dit. Köpte solsängarna, kom hem. A bar upp dom för den smala spiraltrappan och skulle börja montera dom i 100 grader, gassande värme. Säga vad man vill om Ikea så är monteringen inte rolig, oavsett vad det handlar om. Efter två timmar kommer A ner och är fly förbannad, skruvarna är fel. Jag går upp och hjälper men skruv-jäkeln är liksom sned, den ska vara rak för att gå in i hålen liksom. Det var så pass nära att A ville slänga ut skiten från taket.

Mamma hade sagt åt mig tidigare att:
”Köp kvalité, det ska klara av all väder och vind uppe på taket”

Well, allt gick åt skogen. A tog bar ner dom, packade in allt i förpackningarna igen och brummade till Ikea för att lämna tillbaka dom. In på Bauhaus där vi hade spanat in andra, dock mycket dyrare. Äsch, vi köpte två, färdigmonterad – tack och klart.

Dom är såååååååå fina och nu kanske man kan få en fin bränna på sin genomskinliga kropp i sommar. Takterassen är stor och det kommer ta ett tag att fylla den känns det som. Vi har redan fullt upp med altanen och balkongen på ovanvåningen. Men jag tänker att takterassen ska vara en solhäng, chill plats. Mer solstolar, parasoll och kanske en mysig soffgrupp. Jag tänkte köpa en stor, hängmatta också – tror det kommer bli toppen. Jag kan medge att det är lite surt att jag bara tog en veckas sammanhängande semester i sommar. Jag visste ju inte att vi skulle köpa ett hus och bo såhär hela sommaren, men men.

Idag ska jag dock sitta framför datorn större delen av dagen – jag får sola i helgen. Sedan mot kvällen ska jag på en studentmottagning. Juste, imorgon fyller jag år – 29 jordsnurr blir jag. Hoppas ni får en mysig fredag vänner!

Kommentarer

  1. Louise

    Tips, pinterest har masspr av ritningar på loungemöbler gjorda av lastpallar som målas och får stora sköna dynor

  2. Vanja

    Fina solsängar! Är det Hillerstorp? Påminner om våra utemöbler, vi har precis köpt både matgrupp och loungegrupp från Hillerstorp, dessa solsängar skulle passa till! =)

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"