Okategoriserade

Tips på sommarplagg

Hej bästa ni!

Välkommen måndag. Hoppas ni haft en underbar helg och är redo för en ny vecka. Jag och A tog TBE-vaccin igår och min arm gör så ont, haha. Vi bor ju i skärgården och här ute är det som värst med fästningar – en billig livförsäkring känner jag. I morse kunde jag inte ens vrida om ratten på bilen, tur att jag inte jobbar på salongen idag. Men till något helt annat: Som ni vet får jag dille på att kolla på sommarkläder, jag älskar enkla klänningar, luftiga blusar och bekväma plagg. Förra året gick jag bara i Safari-klänninagrna från Adoore som är Petras klädmärke. Jag har även detta år köpt en svart och en ljusblå. Detta år är jordnära, beige och vitt mest populärt och jag är faktiskt nöjd med dom alternativen. Det jag också tycker om är dom olika materialvalen som finns, speciellt linnetyg. Gult, grönt och blått är fortfarande mina favoriter när det kommer till färger.

Men som vanligt, när jag jobbar på salongen finns det inte så kreativt i klädväg. Jag har alltid heltäckande byxor, sneakers och t-shirtar som går upp mot halsen. Det är något trist men jag vill inte ha hår i bh:n eller hår som klibbar mot benen. Men jag tänker att det blir desto roligare att klä upp sig lite finare utanför salongen.

1 HÄR2. HÄR3 HÄR

För det första, den beigea klänningen är en sommar-stass som jag kommer BO i. Man knäpper upp några knappar och bara omfamnar sommaren. Blusen är SÅ Elin, drar åt i midjan för min kurviga kropp men en glowig urringning.

4 HÄR5 – HÄR6 – HÄR

Den där blusen vänner, den kommer vara riktigt härlig att ha på salongen i sommar. Jag älskade dom vita byxorna till, kanske ska investera i ett första par. Jag har inte alls tyckt om ljusa byxor tidigare men kan nog ändra mig på den fronten. Annars är den rosa och gröna klänningarna givna hos mig!

Jag känner mig som sagt lite mosig idag efter vaccinet och även om jag varit igång sedan 07.00 känner jag att energin inte kommit igång än. Kan vara därför det är roligare att kolla på kläder än att göra det man egentligen ska göra. Men ville bara in och tipsa om nya plagg och önska er en härlig måndag ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"