Home

Min första housetour

I samarbete med Sleepo

Hej finaste ni!

Hoppas ni har en underbar ledighet och njuter med nära och kära. Vi tar det lugnt, myser och äter gott – vill inte att ledigheten ska ta slut. Jag uppskattar så mycket mer att vara hemma än jag någonsin har gjort tidigare. Jag kan nog helt ärligt säga att jag funnit ro i själen. Viljan att alltid sträva efter kickar, få en bättre framtid eller maxa mina mål har planats ut en del. Jag lär mig för varje dag att uppskatta livet och det jag åstadkommit genom att ha en älskvärd trygghet, hemma. Jag har alltid varit en ”hemma-människa” men detta är en helt annan känsla. Eller så är det också efter-skvalpet utav mitt liv dom senaste två åren. Jag har gått igenom så mycket lycka på en och samma gång och det liv jag levde tidigare har aldrig existerat. Jag påpekar detta ofta men det är för att jag själv har aldrig vågat uppskatta dom bra sakerna i livet tidigare. Jag har bara tänkt att ”jag ska ha ännu mer, jag kan bättre eller jag ska ha det bättre”. Det bidrar till en enorm inre stress och otillräcklighet mot sig själv. Jag är nöjd, otroligt nöjd.

Men hur som, jag har aldrig fått så mycket förfrågningar om något tidigare som nu – ni vill ha en housetour i videoformat. Därför har jag gått ihop med Sleepo som jag har samarbetat med under en längre tid för att visa er mitt underbara hem. Jag är enormt selektiv när det kommer till samarbetspartners, det vet ni. Jag vill vara stolt över mina samarbeten och detta är en av dom bästa partners jag vet.

Glöm inte att sätta på bästa kvalité!

Denna vas (här) har jag suktat efter under en längre tid. Den är perfekt matt, sand färgad och passar perfekt på glasbordet. Även ljusstakarna finner ni (här) samt det lilla vita snäckfatet (här).

På tal om glasbordet. När jag såg detta bord på hemsidan blev jag skeptisk men på något vis drogs det till mig. Jag ville ha ett vanligt glasbord först men ibland blir jag lite putt när alla andra har samma lika. Fick hem det och förstod att det var bland det finaste jag sett. Det är lite rök-grått och reflekterar allt kring bordet och gör allt mycket mer levande. Sedan ville jag ha ett bord som är stort och stabilt. Jag får frågan varje gång jag publicerar det, —-> Ni finner bordet här (KLICK).

Sofforna heter ”Åre” och dom hittar ni (här). Kan säga att dom är djupa, underbara att sitta i och till ett sjukt bra pris. Speglarna ovanför soffan satt i inne i mitt kontor i lägenheten och fick inte alls den stjärnglans som dom förtjänade. Varje person som kommer in hos oss kommenterar speglarna, speciellt: ”Aha, äntligen någon annan spegel än dom runda” haha. Dom är så snygga, ni finner dom (här).

Okej, till den finaste pjäsen som finns hemma hos oss – byrån. Jag hade först planer på att inte ha någonting vid den väggen för allt blir lite för tajt. Men när vi flyttade från en lägenhet där 90% av vår förvaring var inne i platsbyggda bokhyllor fick vi panik över att inte kunna få undan småsaker. Jag vill att alla stora möbler ska fylla en funktion och vara snygg där den står. Här har jag vaser, bordstabletter, servetter, ömtåliga glas, skålar och liknande. Den rymmer mycket och är tamme det snyggaste jag vet. Den ska bara stå här, så är det bara. Ni finner den (här) – sedan får ni 20% på hela köpet om ni anger ELIN20 och eftersom denna kostar en slant så passa på för en större rabatt.

Kuddarna är varvat från H&M Home och Sleepo – den vita kudden finner ni (här). Jag har även en annan vit variant, den finner ni (här).

Flamingokudden (här) kan vara en av mina favoriter, finns olika mönster att välja på också. Men en sak som jag tar upp i videon är mattan, wow. Det var såklart en risk att välja en ljus matta när man har två hundar men jag kunde inte motstå den. Ni ser nog det i videon, den är en dröm att gå på. Ni finner samma matta (här). Jag har den i storlek 2×3 m ❤️

Stolarna har ni sett tidigare men jag länkar dom här också. Dom kanske inte ser sköna ut men det är dom. A var väl lite emot att byta ut våra sammetsstolar från House Doctor för dom var underbara att sitta länge på. Men han fick äta upp det senare för dessa är bredare, skönare ryggstöd och man sitter som en gud. Ni finner dom (här)

RABATT:
– Om ni anger koden ELIN20 får ni 20% rabatt på allt mellan den 23-30 juni.

Har jag glömt något eller undrar ni något annat så är det bara att kommentera. Hoppas ni tycker om videon ❤️

Kommentarer

 1. Felicia

  Hej, tänkte bara kolla vad du tycker om
  Soffan ”Åre” är sugen på den men svårt när man inte har möjlighet att provsitta den🙈

  1. Profilbild
   Elin Johansson

   Heeeeej 🙂
   Åh, den är helt magisk. Den är djup, inte för mjuk utan man kan ta sig upp mot ett vinglas på boret utan att få kram i magmusklerna. Superskön, har fler vänner som har den soffan – du kommer älska den. Kram Elin

 2. Emma Töyrä

  Hej! 🙂
  WOW. Vilket drömhem ni har. Längtar redan efter part 2 med övervåningen!!!!
  SÅÅÅ mycket inspiration.

  En väldigt långsökt fråga, men jag chansar. Det jag undrar är om: du har provsuttit en soffa vid namn ”Petito” från märket furninova. Tycker era påminner om denna soffa & undrar om du möjligtvis har möjlighet att jämföra? I form av djup, mjuk/hårdhet etc.

  Ha en fortsatt fin dag!

  Kram.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"