BeautyHair

min favorit…

Hej mina fina!

Hoppas ni börjat veckan på bästa sätt. Jag tog en efterlängtad sovmorgon efter denna intensiva midsommarhelg. Imorgon ska jag in till salongen igen och jag längtar, ska bli roligt att färga hår igen. Jag kör på några veckor till innan jag får 1,5 veckas semester – eller nästan två. Jag ska in och jobba två dagar ena veckan och sedan en hel vecka ledigt. Vi åker nog ner till A’s familj i Skåne och myser med dom. Men jag tänkte göra ett ”FAVORIT” inlägg, jag älskar själv att läsa dessa.

FOUNDATION 169 kr (HÄR)

Denna har ni sett flera gånger, still my favorite. För det priset, av alla foundations jag testat går jag ALLTID tillbaka till denna. Den täcker riktigt fint, håller en hel dag på salongen och blir aldrig kakig. Testa den om ni inte redan gjort det.

LEAVE – IN 288 kr (ord: 360 kr) (HÄR)

K-pak serien från Joico ligger mig varmt om hjärtat, ni vet inpackningen (denna) är outstanding – testa den med. Men jag älskar denna för den reder ut håret effektivt utan att tynga ner samt skyddar håret mot UVA- och UVB-strålar (perfekt för sommaren). Den ger värmeskydd och bland annat reducerar frizz. Vill man vara enkel i sin hårvård, en leave-in som sprayas i handdukstorkat hår och sedan olja på det – thats it.

TORRSCHAMPO (blonda) (för brunetter) 299 kr

När jag väljer ut favoriter tänker jag alltid på vad jag går tillbaka till i och med att jag testar SÅ mycket produkter och har gjort under alla dessa år. Vissa nyheter kommer in i raketfart i mitt liv men det händer inte så ofta. Jag har två olika torrschampon som jag varvar med: Ett ”dyrare” som jag använder i början när håret börjar bli fett – alltså när håret fortfarande är utsläppt. Sedan har jag ett ”billigare” som jag använder när håret är så pass fett så jag måste sätta upp håret. Jag tycker det är onödigt att spraya en 300 kr flaska i håret om jag ändå ska sätta upp håret. Den billigare varianten är denna (klick).

TEXTURSPRAY 279 kr (HÄR)

Denna var svår, jag brukar alltid använda Moroccanoil’s texturspray men jag måste nog ändå säga att jag tycker om resultatet mer med KM. Men doften på KM’s produkter kan vi diskutera men tur att dom inte håller i sig länge. Jag älskar att spraya in i håret, inte i hårbotten utan jag lyfter på delar med handen och spray rakt in på håret. Bästa tipset!

SOFT GLAM – ögonskuggspalett 565 kr (HÄR)

Kan nog inte göra detta mer klart, min mest använda ögonskuggspalett genom tiderna – jag har aldrig använt något så mycket i sminkväg som denna. Den innehåller alla skuggor som man behöver oavsett årstid, alla bör ha denna hemma.

PARFYM 630 kr (HÄR)

Okej, här kommer mitt troligen bästa sommartips. Denna parfym….. jag fick den i ett pressbud inför bröllopet och sedan dess är jag FAST. Varje person jag kramar om frågar mig ALLTID ”Vad fasen doftar du?” – jag kan stolt säga denna. Från att vara en person som bär olika parfymer hela tiden till att vara HELT fast, jag tänker inte dofta något annat än denna. Ni kan tacka mig sedan ❤️

BODY CREME 199 kr (HÄR)

Jag är ingen klet-person, tycker oftast det är jobbigt att smörja in kroppen men denna är tamme den första som torkar in snabbt och huden känns helt magiskt härlig. Jag varvar med vanlig kokos-olja och denna, kan medge att 80% utav förälskelsen handlar om doften.

HÅROLJA 399 kr (HÄR)

Denna stjärna har tagit mig med storm. Jag använder den hemma, på kunder – jämt. Doften är underbar och gör håret bara för bra – bästa tipset. Passar alla hår och använder den i handdukstorkat, torrt, efter styling och på kvällen innan jag går och lägger mig. Jag vet sist när jag la ut den så tog den slut rätt snabbt, skynda skynda!

BUS215 kr (HÄR)

Okej, ni hänger här nu med en tjej som avskyr brun utan sol. Det luktar illa, blir äckligt i sängen och min besatthet att inte se fläckig ut är inte normal. Dock har jag inte legat på latsidan, jag har testat väldigt många bus för att kanske finna en variant för nödlösning. Inte så att jag tycker om att se ut som ett lakan hela året men nästan så att jag ändå väljer det istället för att kleta på mig orange-smörja. MEN, efter oändligt många försök har jag funnit EN – en produkt som faktiskt är given hemma hos mig för nödlösningar. Jag föredrar spray-funktionen över allt och denna har det mjukaste trycket av dom alla. Den blir verkligen fint brun på huden och torkar in på nolltid. Är ni lika kräsna som mig, testa denna!

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"