My thoughts

En kväll på grönan

Hej finaste ni!

Hur mår ni alla? Vart tog denna vecka vägen? Jag har ingen aning, jobbet på salongen svalde mig totalt. Men på tal om det så har veckan med mina kunder varit jättebra, härliga människor och hårsvallen bara flödar fram. Jag har knappt hunnit med mina sociala medier och ni vet att det blir så ibland men jag har slutat må piss och få ångest över det. Sluta jämföra mig med influenser som bara arbetar med sina sociala medier. Det är helt omöjligt för mig att hålla samma tempo när jag står 12h på salongen tre dagar i veckan. Jag får acceptera att jag är en annan typ av influenser och jag har varvat frisöryrket med sociala medier i snart 9 år. Det är så det är och något måste jag göra bra eftersom ni ändå följer mig, så jag får vara lycklig över det. Jag kämpar som sagt med att sluta ha dåligt samvete och förstå att jag gör verkligen så gott jag kan för att hinna med.

Men hur som, igår hade jag årets bästa sommarkväll med mina älskade vänner. Johanna som fyllde år för ett tag sedan fick en kväll med oss på Gröna Lund i födelsedagspresent.

Dagen började med att jag fixade min bästa vän’s hår på salongen. Jag satte klockan på 08.00 för att hinna med allt jag skulle göra innan men slog av alarmet och vaknade 10.30… panik. Jag var helt klubbad efter denna vecka och min kropp skrek sömn. Det var bara upp och duscha, fixa sig och åka in till stan för hårfix på salongen. Jag drog på mig en klänning från Zara, skor från Nike och väska Versace.

Vi tog spårvagnen till Gröna Lund och satte tänderna i en klassiker, Fish & Chips. Finns bara ett ställe man äter det på, här.

Finaste Johanna, bara att titta på henne blir man glad ❤️

Sandra anslöts sig och vi tog en öl och taggade inför 5 kamp.

Det var ovanligt lite folk på grönan denna kväll, härligt för oss dock. Man fick plats överallt, ingen överdriven kö till karusellerna och en härlig försommarkväll helt enkelt. Dock så blev det riktigt kallt mot kvällen och jag hade ingen tröja med mig, att åka Eclipse: 121 m upp över Stockholm var kanske ett smart val. Det blåste som bara den där uppe, haha.

Mitt lyckopiller ❤️

Jag vann femkampen, riktigt stolt!!!! Fick med mig ett gossedjur till Ester och A kom till stan och hämtade mig när Grönan stängde, världens bästa man. Jag var dock genomfrusen så när jag kom hem la jag mig badkaret för att tina, bums i säng. Allt gick så fort och jag fick en nostalgi tripp när vi åkte Pop-expressen, påpekade att vi måste ”skynda oss” för att hinna med innan dom stängde. Toknöjd med kvällen. Nu ska jag traska upp på taket för att lägga mig på solsängen och lyssna på en podcast. Hoppas ni får en underbar helg ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"