Beauty

CAIA FACE PALETTE

Men hallå där!

Hur ligger luggen? Jag har sovit ut ordentligt och känner in lördagens lugn här ute i skärgården – så sjukt att säga så. Men nu är det dags för ett make-up inlägg och det är inte vilket som helst utan testet utav Caia Cosmetics Face Palette. Om ni kommer ihåg så diggade jag inte ögonskuggspaletten, den fastnade liksom inte på ögonen och jag blev så besviken. Jag älskar alla färger och det kanske var fel på min, I don’t know men de gör mig inte bitter utan på hästen igen för att testa deras senaste nyhet. Dom har kommit ut med fyra olika ansiktspaletter som innehåller:
Bronzer
Contour
Highlight
Blush 

Tanken med dessa paletter är att du ska ha allt i ett, perfekt för sminkväskan. Jag köpte på mig två varianter ”CLASSY” & ”SASSY”, sminkborstarna och ena mascaran ”VANZ”. Jag startade en live på Instagram för att ni skulle få vara med när jag sminkade mig med dom. Första halvan stängdes ner för jag glömde att jag hade musik i bakgrunden, vilket man inte får om man inte äger musiken. Så den avbröts samt fick jag inget alternativ att spara ner den. Så sista halvan finns kvar men då hade jag redan sminkat klart mig typ.

Den jag använde mest och som blev min favorit var ”CLASSY”, den andra var för ljus dock.

Jag använde paletten för hela ansiktet, även ögonen. Ett undantag dock, jag saknade ett transparent-puder samt en mörkare skugga. Jag älskar NARS ansiktspalett (denna) – använder den varje dag. Det är samma lika fast den innehåller dom två sistnämnda skuggorna som gör paletten komplett. Men jag fick bara ta en mörkare skugga från en annan palett så var looken klar. Jag älskar Rougen och Highlight framförallt, helt underbara. Jag kanske skulle valt en ännu mörkare variant, t.ex ”EDGY”. Pigmenterat och med underbara färger, pangnöjd med denna palett.

Jag försökte sänka ljuset så pass mycket som det gick på kameran så ni ser. Priset: 395 kr är paletten verkligen värd – du kan sminka dig i hela ansiktet med den. Borstarna håller jag på att testar fortfarande, ni vet att man använder favoriterna hela tiden. Men ögonskuggs-borstarna var grymma, speciellt 04 & 06.

Jag köpte även hem mascaran ”VANZ” och den blev till min besvikelse… Den klumpade mina fransar och gav dom ingen volym alls utan mina fransar stod bara rakt ner. Jag har tjocka, långa fransar i mig själv och det burkar inte vara några problem men tyvärr. Ni ser i live:en på IG när jag lägger denna samt min favorit från M.A.C (denna) – då ser ni skillnaden.

TIPS:
Jag köpte även hem en ny foundation som är TO DIE FOR – den är från BECCA (HÄR) och lägger sig som en silkeslen kräm på huden och gör den så fin. Den har medium täckning men går att fylla på för full. Jag har den i färgen ”Driftwood” men nu är jag lite brunare, annars funkar ”Cashmere” på mig.

Kommentarer

 1. Lina

  Hej Elin,

  Har du testat hårfönen Remington Air 3D (som liknar dyson)? Om ja, tankar? Om nej, kan du testa?

  Om inte annat får du gärna tipsa om andra bra hårfönar – letar efter en ny men tycker att det är en djungel 😅😅

 2. Linda

  Hej! Tittade på din live video och blev så ledsen när det inte gick att titta på den igen. Du nämnde två produkter som du använder som primer innan grunden. Vilka var det?

 3. Olivia

  Hej! Tror Att bibbz mascaran skulle passa dig bättre, vanz är för korta ögonfransar. Bibbz är mer för långa tjocka fransar. Så det var nog därför den inte var så bra för dina 🙂 jag har båda och upplever att bibbz mascaran är bättre har också långa fransar. Tycker dock alltid att nya mascaror har för mycket produkt så brukar ta bort lite henom att skrapa bort på behållaren då får man inte klumpar 🙂

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"