My thoughts

Just denna vecka…

Hej mina fina!

Hoppas ni mår bra. Jag är helt slut, verkligen helt slut. Jag vet inte om motorn har gått lite för mycket på max senaste tiden eller om min återhämtning har varit minimal. Har pratat med andra och alla säger samma sak, just denna vecka är kämpig. Ni vet när man bara vill sova, allt ska vara tyst och måsten finns inte på kartan alls – just den känslan har jag nu. Jag är van att jobba mycket, det gör jag så gärna men då måste också vilan prioriteras. Man kan inte fortsätta hälla vatten i ett glas för det kommer rinna över om du inte slutar hälla, motorn kan inte hela tiden pressas hårdare för bilen kommer börja ryka och stanna till slut. Sedan är inte livet alltid en dans på rosor, man får känna sig trött, orkeslös och man får också klaga. Sommaren är en tid, speciellt på sociala medier där sommarbilderna väller över och tanken att man ska ha det så jävla trevligt hela tiden körs upp som en post-it lapp i ansiktet på oss hela tiden. Visst, jag är lite bitter att jag inte tog mer semester än den 1,5 v jag får slutet av juli. Det är mitt fel och jag får lära mig utav det tills nästa år när jag bestämmer ledighet helt enkelt.

Haha, jag försökte ta en fin selfie men jag ser bara en helt slut människa i skärmen. Men när jag ändå är inne på mitt face så har jag fått många frågor om vilken bas jag använder just nu och här kommer det:

PRIMER: (denna) & (denna)
FOUNDTION: (denna) *Driftwood
CONCEALER: (denna) *NC30
HIGHLIGHT: (denna)
BRUNPUDER: (denna) *rea

I veckan var jag och fixade brynen hos min fina böna Felicia och efteråt gick vi för en tryffelpasta på Trattoria Montanari. Det är tur att jag har vänner som älskar tryffel eftersom A hatar det, haha. Tror varje middag jag och Felicia har tagit dom senaste gångerna har varit något med tryffel. Just denna var en klassisk, riktigt god och till efterrätt tog vi deras Pannacotta som var det godaste jag ätit. Jag hade bara kunnat gå dit och ta en kaffe och dessert – värt alla dagar i veckan.

Upp igen och jag började dagen igår med LPG. Dom senaste gångerna har jag somnat, ni vet när man kvicknar till utav ryck. Jag är ingen powernap person, råkar jag slumra till blir hela min dag förstörd. Jag låg och krigade för att inte somna men det gick sådär. Jag skulle riva av en dag på salongen efteråt och med min dåliga energi som jag hade innan blev inte detta bättre.

Annars har veckan bidragit med härliga kunder, lugn och ro på salongen och ännu en middag igår med vänner. Vi gick till Belgobaren som serverar den bästa Moules Frites i hela Stockholm. Det är kanske inte det mest fancy ställe men det är billigt och Moules är den bästa – testa!

Jag är klar på salongen för denna vecka och jobbar hemifrån nu två dagar, väldigt välbehövligt känner jag.

Kommentarer

  1. Tamy

    You had me at Tryffelpasta och Moules Frites Mmmm…
    Jobba inte ihjäl dig vännen, glöm inte bort dig själv och ta dig tid att ladda upp batterierna 🙂

  2. Johanna

    Våga pausa sociala medier resten av veckan om du känner för det, unna dig ledighet! Vi försvinner inte jag lovar 🌸💕 Så mycket viktigare att du får må bra!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"