Beauty

Vem är jag? Sommarens måste på läpparna

Hej vänner!

Hur mår ni? Vet ni, jag är inget läppstift-fan – kan nog erkänna att jag avskyr att ha något på läpparna. På vintern blir jag torr och så drar jag på något kraffs på läpparna som mjukgör men det är en kamp. Dock så måste jag erkänna att läppstiften blir mjukare, inte så klibbiga och känns något behagligare att ha på sig. Jag har fått testa ”Fantastick Lipstick” från Linda Hallberg Cosmetics som dessutom vann kategorin ”Bästa läpprodukt” i Swedish Beauty Awards. Dessa är nämligen parfymfria, återfuktande och innehåller SPF 15 – tipp topp.

Jag gick på det tunga sommarkortet, färgen ”Cultured” (klick). Denna är sommaren dröm, speciellt om man är blond. I och med att jag är rätt svårflirtad så måste jag säga shit vad dom kändes ”bra” för läpparna om ni förstår. Även älskar jag att dom inte doftar något, tack för den!

Men min storta favorit var ”Famous” (klick) som tyvärr såg helt brun ut i sticket men förvandlades till den finaste beigea tonen på läpparna. Min egen läppfärg är sjukt pigmenterad i sig själv vilket gör det svårt för mig att finna bra nyanser som passar. Nej, jag har vänt om – jag ska sluta vara så trångsynt och öppna nya möjligheter. Mer färg på folket ❤️

Kommentarer

  1. Matilda

    Ta inte detta fel nu men älskade dina tjockare bryn du hade förr, såå goals. Men lika fin nu med såklart!!

    1. Elin Johansson

      Haha, jag tyckte dock att dom tog upp hela mitt ansikte – därför jag tunnar ner dom nu. Men smaken är som baken 🙂

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"