My thoughts

När Sverige är som bäst

Hej finaste ni!

Hur mår ni? Hoppas verkligen att ni njuter utav sommaren som i alla fall Stockholm bjussar på just nu. Dock så läste jag att det skulle börja regna senare i eftermiddag, hmm. Men jag har haft det riktigt avkopplande dom senaste dagarna med min lilla familj. Vi tar långa sovmornar, äter goda frukostar, tränar och solar. Sommaren i huset är precis som jag tänkte mig, helt underbart. Jag känner till viss del att kroppen och knoppen börjar smått komma tillbaka till mig. Jag höll verkligen på att få ett mentalt breakdown förra veckan, ni vet när hela kroppen bara skriker och jag vill bara ligga i fosterställning under täcket och fokusera på att andas. Men jag krigade igenom det, så stolt över mig själv och nu får jag vila.

Vi hade bestämt oss för att bara vara hemma i huset hela sommaren men jag känner – jag vill komma bort. Jag vill få ett break från vardagen så vi bokade en resa till Italien nästa vecka. Jag har så pass liten semester så vi får passa på. Jag kommer jobba på salongen en dag nästa vecka och dagen efter åker vi bort i en vecka.

Många dm:ade mig och frågade om bikinin. Men den är gammal, från H&M!

Igår var en av dom bästa dagarna på länge. Vi har en privat, gemensam brygga några hundra meter från området där vi bor. Den är guld värd, har en liten strand, klippor och brygga för att hoppa i vattnet. Jag slängde mig från bryggan för första gången i år, underbart. Hundarna älskar att bada så dom levde livet med.

Våra grannar är helt underbara så alla tog ett hopp i det blå. Det är ett ganska litet område vi bor i och verkligen alla bor här har vi pratat med och är så härliga – det är lyx. Det är mest par (som vi) i olika åldrar, tror det är en/två par som har ett litet barn men annars är det bara vuxna par – passar oss perfekt.

Efter en lång dag på bryggan slevade jag ihop min lasagne med ett glas vin till. Om ni har missat så har säsong 3 utav ”La Casa Del Papel” kommit ut och vi har redan plöjt igenom hela. Det är den bästa serien i världshistorien och man får hjärtklappning efter varje avsnitt. Det slutade ju helt sjukt så väntan på säsong 4 är total. Dock har vi vänt på dygnet, vaknade precis innan 12.00 idag – nostalgi. Vi ska åka till gymmet för ett träningspass och sedan tar vi dagen som den kommer.

Kommentarer

  1. Erika82

    Jag och min kille har precis påbörjat säsong 1. Är på avsnitt 6. Än så länge är vi inte helt fast men den är ändå så pass spännande att vi vill se mer.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"