My thoughts

Nedräkningen har börjat, jag avskyr…

Hej finaste ni!

Hur mår ni? Jag hoppas allt är bra med er i alla fall. Med mig är det alla tiders, känns så bra att säga det. Jag har haft dom mest avkopplande sex dagar hittills på hela året tror jag. Vad består mina dagar av nu då? Jo det ska jag säga er, nada. Som jag skrev innan så sover, äter, tränar och chillar jag bara. Igår tog vi en vända i city för att kika runt efter godsaker inför Italien nu på torsdag. Men jag verkligen avskyr REA, jag undviker det till fullo om jag kan. Dock så är alla butiker mitt uppe i sommar-rean och jag smyger lugnt ”News” sidan där oftast ingen är. Det är en liten konstig period nu för det kommer inte in så mycket nya sommarkläder och det är verkligen inte tid för höstkläderna. Men jag fann en röd klänning som får åka med, annars ska jag äntligen bära alla fina plagg som jag aldrig hinner ha på mig. Har en halv garderob med fina klänningar/kjolar från Valerie som jag inte ens har hunnit kolla på än. Tempen visar över 31 grader så jag kommer njuta med glädje att mysa runt i tunna klänningar.

Säg hej till den mest bekväma klänning för sommaren. Hittade den på Zara för under 300 lappen, fanns i vit också om jag inte missminner mig. Den kanske inte är mycket för världen men med ett par roligare tofflor, dyrgripen från Versace och med ett leende så går det nog hem. Jag passade också på att klippa A på salongen innan vi åkte hem.

Mitt älskade barn, han blir alltid så stirrig när man packar.

A tog fram min normal stora, lime-gröna resväska i vanlig ordning men kommer ni ihåg att jag köpte ett skepp från Samsonite i New York i julas?! Jag dissar min grönskak och tar fram det stora kortet. Det är bara tillfredsställande att packa i den och även fast det är enormt stor så väger den betydligt mindre – sjukt. Jag beställde ett par nya bikinis i måndags som jag HOPPAS hinner komma innan torsdag, postnord – work with me. Men jag ska fortsätta packa för imorgon kör jag långpanna på salongen, min sista dag. Sedan är jag tillbaka på salongen den 6 augusti igen. Sedan ska vi lämna hundarna och flyget går tidigt som satan på torsdag morgon.

Bouna Sera ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"