Beauty

Shimmer Body Oil

Hallå kompisar!

Först och främst, STORT MEGA TACK – varenda själ som tog sig tiden att kommentera mitt senaste inlägg om magen. Det betyder så mycket att ni ville dela med er och att ni kommer med tips och erfarenheter. Jag blev mycket klokare och jag måste nog gå till läkaren ändå. Som många av er påpekade kan jag inte börja laborera helt själv utan en enda undersökning. Ni är otroligt snälla och igen, jag är så tacksam ❤️

Men idag försökte jag gå upp i tid, första dagen efter semestern. Nu hade jag kanske inte den saftigaste ledigheten men jag är tacksam för det jag fick. Jag ska vara ledig lite i höst och jag hoppas det blir en lång solsemester i vinter. Jag började gå igenom mailen på morgonen och blev förvånad över hur lugnt det ändå var. Jag trodde halva dagen skulle gå åt det men jag betade av den rätt snabbt. Sommaren är en död tid för influensers och många har valt att ta ledigt under juli månad. Något som jag ska fortsätta med. Det var med en positiv inställning jag började jobba med idag. Efter lunch hade jag en tid hos Emelie på Hairtalk, också min underbara vän. Det var dags att byta ut håret och färga mitt sommar-gula hår. Men jag berättar mer om det imorgon tänkte jag.

Jag slängde på mig en kjol från Mango i hopp om att inte frysa sönder, vädret är så skevt just nu. Då tänkte jag visa något jag använt rätt mycket i Italien, nämligen Anastasia Beverly Hills Shimmer Body Oil.

Det är precis som det låter, en body-glow-mist. Även om det är olja så är den väldigt ”mistig” i sprutet vilket jag tycker om. Den doftar vanilj/kokos och gör huden så mjuk. Nu när jag fick lite färg i Italien så passar denna mig så bra och man känner sig mjuk och fräsch.

Här har jag lagt på ett ben. Jag tycker det är enklare att spraya och sedan använder jag en stor sminkborste för att applicera. Jag använde denna (klick).

Hur fint blir det inte? Jag körde applicerade också på bröstkorgen, axlarna och armarna. När jag hade en klänning med tunna band sprayade jag på som bara den, man kände sig så lyxig. Ett superbra tips och ni finner den HÄR (klick). Nu ska jag laga torsk och potatis innan min man kommer hem. Imorgon jobbar jag halva dagen framför datorn och halva dagen på salongen – ska även visa er mitt nya svall. Ha en underbar kväll! PUSS

Kommentarer

  1. Ann-Sofie

    Men tack för tips på oljan. Supersnyggt resultat juh.

    Jag har en fråga. Visst har väl du trådar ditt ansikte? Vill minnas att du skrev om det för många år sedan.
    Har du fortsatt tråda ansiktet och i så fall har hårväxten minskat?
    Jag har bara trådat överläppen och var så nöjd, nu är jag lite sugen på resten av Fejjan.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"