Okategoriserade

HÖSTENS BEGÄR


1 HÄR2 HÄR3 HÄR4 HÄR5 HÄR6 HÄR

HEJ VÄNNER!

Hur mår ni denna söndag? Jag har blivit av med febern men hostan och snoret still going strong. Jag har inte velat acceptera att hösten är här, jag tycker inte 16 grader är sommar – inte ens sensommar. Jag försökte traska runt i tofflor förra veckan men på väg mot bilen vände jag på klacken och tog på mig sneakers. Jag ska visa er några sjukt feta sneakers som står högst upp på min höst-lista just nu.

Eftersom jag tycker mest synd om mig själv just nu så har jag haft rätt mycket tid till att kolla in flera nyheter till hösten. Jag börjar alltid med nytt smink men slutar alltid med kläder. Jag vill gå i ett par skinn byxor, over-size koftor och ankelboots hela hösten. Ni vet när luften är krispig, det är varken för kallt eller varmt med en kofta och man känner sig SÅ snygg. Därför tänkte jag föra över mitt kläd-begär på er så jag inte får så dåligt samvete att mina kundkorgar överstiger.

1 HÄR2 HÄR3 HÄR

Om ni skådade mina favoriter till tjocktröjor ovan så ser ni byxorna här. För det första så älskar jag svarta byxor över allt, speciellt dessa svarta, billiga jeansen från GT (HÄR – klick). Dom har hängt med mig år efter år, med vissa avvikelser men annars är dom fortfarande in the game. Sedan har även dom kommit med ett par blåa (nr.2) som är fantastiskt snygga. Jag tycker om att klä mig bekvämt, enkelt och snyggt. Jag fixar i stort sätt alltid håret och sminkar mig mycket så det blir för mycket om jag har för coola kläder på mig om ni förstår.

1 HÄR2 HÄR3 HÄR4 HÄR

NU kommer vi till skorna, gaaaahhh. Jag kan inte välja, helt omöjligt. Men om jag ska hålla mig till vad som är mest gångbart så nummer (1) och (3)!

1 HÄR2 HÄR3 HÄR

Sedan har vi tre styles som är typiska Elin plagg, dock för en lite bredare plånbok. Men ska jag vara ärlig, när jag köper höstkläder för dyrare dollar så kan jag ha dessa plagg minst tre säsonger. Jag har flera tjocktröjor som jag köpt genom åren kvar, hela och rena i garderoben. Jag byter mest ut byxor, billigare plagg så som t-shirts och tunnare tröjor. Jag är ingen färg-förespråkare direkt men när jag såg hela stassen i rött satt jag kaffet i halsen. SEDAN, kjolen och tröjan: detta är min DRÖM OUTFIT. Jag vill kopiera denna rakt av. Den bruna omlott koftan är ett plagg som jag alltid har i garderoben, speciellt nu när det är för tidigt att ta på sig jackan.

Jag fortsätter drömma mig bort…

Kommentarer

  1. ErikaJ

    Jag har fastnat för NAKDs kläder. Precis min stil. Allting är så fint. Har ”sparat” ca 30 plagg på deras hemsida haha. Det är fasen ett nöje att ”fönster-shoppa” även på nätet. För man beställer ju inte allt.

    1. Profilbild
      Elin Johansson

      Haha, älskar – 30 plagg 😉 Det är så enkelt att bara klicka ”till varukorgen” – jobbigare att komma till kassan.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"