Wedding & Love

NY VECKA – TVÅ ÅR SEDAN

Hallå där!

Hur mår ni? Jag hostar och snorar på men jag känner mig bättre, ingen feber eller så. Jag har verkligen vilat och försökt att kurera mig sedan i torsdags. Det blev ingen större fest i helgen, vi har varit hundvakt åt gulliga Winston 1,5 år. Min fina kund, Anna gifte sig med sin man i helgen och jag erbjöd mig hundvakt-posten. Jag vet själv hur svårt det är att få hundvakt när man gifta sig, alla man känner är ju med dig. Ester var den lyckligaste i familjen, hon fick någon att leka boll med. Annars har vi kollat på serier, film och myst tillsammans hela helgen. Även om jag har psykiskt haft trist så har jag kommit på nya idéer och ser fram emot när jag är helt på topp fysiskt. Jag tycker alltid bra ideér kommer fram när livet är lite motigt. Vet inte om det är känslan av överlevnad som kryper fram.

Jag jobbar hemifrån idag och jag har lagt halva dagen på mitt nya projekt. Sedan har jag gått igenom mailen snabbt, gjort bokföring och börjat svara på saker jag missat sedan jag blev förkyld. Imorgon ska jag till salongen igen och jag ber till högre makter att jag vaknar upp piggt imorgon – men det känns så ändå.

Men vänner, kommer ni ihåg den här bilden? Det är TVÅ ÅR SEDAN A gick ner på knä och friade till mig framför ett glittrande Eiffeltorn. Snart är det också ett år sedan vi gifte oss i Italien. Vi pratar ofta om denna Paris-resa, bästa redan jag varit på. Att bara kolla på bilden gör att min puls ökar, handsvetten blir påtaglig och jag får ett enormt kärlekspåslag. Jag kommer ihåg varenda känsla jag hade under hela den resan och jag kommer se till att aldrig glömma den.

SÅÅÅÅÅÅ många människor som snackade skit om att allt gick så fort. Så många som skrev skit till mig direkt, det diskuterades på olika forum om oss och alla ville verkligen att A skulle vara en hemsk människa. Men lika många var helt fantastiska och önskade mig all lycka, otroligt tacksam för det ska ni veta. Men som jag alltid säger, är det enkelt, rätt och kärleken sprudlar smärtfritt – KÖR. Livet är så kort och varför inte passa på att njuta av all lycka vi får i stunden, det kan ta slut lika snabbt. Jag kände i varenda cell i min kropp att A var ”my the one”. Det sved i hjärtat när jag förstod att jag får spendera varje dag tillsammans med honom. Vi är bara rätt för varandra, rätt tajming och rätt plats i livet.

Grattis till oss!!!!

Jag ser fortfarande människor som gladeligen snackar skit om vårat förhållande men det säger mer om dem. Jag har aldrig varit lyckligare i mitt liv och A har den största delen i det. Låt ingen påverka dina val, vem du väljer att vara kär i eller bry sig om vad folk säger. Jag fick veta bara för ett tag sedan att en person som stått mig nära förut snackade mest skit om mitt förhållande. Konstigt nog har den personen just nu valt att göra precis som jag gjorde… ånga på snabbt som attan för kärleken. Hmm… tycka vad man vill om det men jag är bara glad för dennes skull för jag vet exakt hur det är. Mer kärlek till varandra, finns inte något enklare att ge varandra. Men nu ska jag ta en promenad med hundarna och fortsätta jobba.

Om ni missade min förlovningsberättelse så finns hela inlägget här: (KLICK)

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"