Hair

HÅR ACCESSOARER

Hej mina fina vänner!

Hur mår ni? Den här veckan har gått för fort, redan fredag?! Jag har varit aktiv varenda timme utav veckan på olika åtaganden och salongen har tagit mer tid än normalt denna vecka. Jag kom på igår att ”Juste, min Instagram”, haha. Men jag har accepterat läget och får inte lika dåligt samvete längre, tar bara dålig energi från mig. Men annars älskar jag vädret just nu, den friska luften och alla piffar till sig lite extra i nyinköpta höstkläder. Veckan på salongen har varit helt underbar och vilka kunder som jag har hängt med, dom ger mig all positiv energi i världen – TACK.

Men, nu vill jag prata om en trend som är brutalt inne just nu – HÅR ACCESSOARER. Jag ser något typ av pynt på var och varannan människa jag går förbi eller scrollar förbi på Instagram. Jag är helt förälskad i glittriga diadem, fina klämmor och snygga tofsar.

1 HÄR – 2 HÄR – 3 HÄR – 4 HÄR

Att bära en enkel hårtofs kan inte vara mer spännande just nu. Torrschampo, tupera – sätt upp. Kombinera en snygg tofs tillsammans med två/tre hårclips på sidan vid örat. Jag har haft håret bakåt hela veckan och piffa upp det hela med ett hårband – SÅ SNYGGT. Jag är ingen smyckes människa så som örhängen, halsband osv men hårsmycken är helt i min smak. Jag älskar att så många, i alla utföranden anammar trenden.

1 HÄR – 2 HÄR – 3 HÄR – 4 HÄR

Jag har köpt dom flesta på Zara och Stories men det finns i varenda klädaffär. Jag var inne på H&M tidigare idag och där kryllade det utav fina håraccessoarer. Men juste, innan jag glömmer: denna långa koft/klänning är utav det skönaste jag satt på min kropp. Den är så mjuk (tål inte stickiga saker) och i en perfekt längd. Ni måste ha denna, tacka mig senare – (KLICK). Juste, mina örhängen finner ni HÄR (klick).

Nu inväntar jag A för att äntligen få sätta sig framför tv:n och kolla på serier. Jag kom på det idag att jag inte suttit i soffan på hela veckan, inte ens slagit på tv:n – puh. Hoppas ni får en underbar fredagskväll ❤️

Kommentarer

  1. Charlotte

    Som sagt, älskar dessa inlägg!! Läser typ fortfarande dina inlägg om ”hur du stylar håret till midsommar 2014” och längtar till ditt nästa inlägg om styling och vård! Så underbar inspiration och dina tips funkar alltid!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"