LivsstilMy thoughts

Hår, botox & skönaste mjukisarna

Hej fina ni!

Hur mår ni? Jag har plöjt igenom tre fullsmockade dagar på salongen och igår satt jag inte ner många minuter på hela dagen. Det var kund på kund, lunchen fick jag dela upp för att hinna få i mig något. Jag är nöjd att jag lyckades lägga upp en bild på Instagram i alla fall. Jag har en underbar ritual på vägen hem från salongen nu förtiden. Ni vet, jag står och pratar med människor HELA dagarna och ibland funderar jag på hur mycket psykiskt är min hjärna kapabel att ta in. Men jag sätter mig i bilen, slår på Lugna Favoriter på radion och kör hem dessa 30 minuter det tar. Det är enormt avkopplande och när jag öppnar bildörren på uppfarten, känner doften utav kylig höst – det är en otroligt härlig känsla. Jag däckade ovaggad igår kväll, helt klart. Men nöjd med veckans salongsjobb och nu tar mina andra åtaganden fart.

Men ser ni något sötare?! Ester fyllde också tre år igår, vi ska ha kalas på söndag tänkte vi. Men jag kravlade mig upp i morse för jag hade en tid hos den bästa människan, Emelie för att sätta upp mina Hairtalk fästen inför bröllopet i helgen.

Eftersom jag skulle till Madde och fylla på min botox efter Emelie så ville jag inte smeta på mig massor med foundation och trams. Jag kände mig så konstig med bara bryn och mascara men ACK så skönt det var att kunna ta sig i ansiktet hur man vill. Men juste: har ni missat den bästa mascaran som finns?! Då kan ni klicka hem den HÄR (klick) – helt såld.

Äggröra i vanlig ordning. Jag sa det till A i veckan att vi måste variera frukostarna. Det är nästan löjligt hur man kan ha den brist på fantasi, i alla fall på veckorna. Jag kan få till en tallrik gröt ibland men det är bara om jag har tid att låta den svalna lite. Men äggröran går snabbt att göra, blir mätt och står sig på länge. Har ni några andra alternativ som matchar dessa kriterier, HIT ME UP!

Det gick ovanligt snabbt att åka in till stan idag, fick parkering utanför direkt också. Sliten och trött möter man upp en strålande glad Emelie, som jag saknat henne. Jag hade på min favorit klänning/tröja från Stories (här), finns i svart också. Den är så mjuk, skön och helt mysig att ha på sig. Vi satte bara om håret och snackade på om allt möjligt i vanlig ordning.

Emelies söta hund Aston var med också, helt klar med vad som händer – kameraredo ❤️

Sedan var det dags att göra en påfyllning med botox hos Madde på Aleris Plastikkirurgigruppen. Det var innan operationen i januari som jag var hos Madde senast, tror jag i alla fall. Jag brukar besöka henne mellan 2-3 gånger per år, bara för att underhålla det vi byggt upp. Jag använder botox för att förebygga så att jag inte får en rynka som revar min hud. Hittills har jag lyckats helt perfekt!

Jag måste säga att jag älskar att komma hit, speciellt till Madde. Inte bara för att hon är Sveriges absolut bästa injektionssköterska utan hon är en fantastisk person som jag tycker så mycket om att träffa då och då. Det var tajt med tid så jag fick en dos av Madde och påfyllning på botoxen innan det var dags att rulla vidare.

Jag stannade till på Nacka Forum för att försöka finna ett nytt mjukisset. Så fort jag kommer hem åker alla kläder av, sätter upp håret i en tofs och mjukisarna åker på. Men min Nike stass som jag köpte i NY i vintras är för stora och åker ner hela tiden. Jag tycker om när dom sitter pösigt men inte att jag måste dra upp dom hela tiden, även fast jag knyter dom.

Då, inne på GT fann jag ett par HELT perfekta – för ynka 249 kr (HÄR-KLICK). Dom är så sköna och sitter helt perfekt skönt, ni måste ha dom. Men, problemet var då överdelen. Men då kikade jag runt lite och fann en sweater, också i svart – SLOG TILL (denna-klick). Så, mitt set är komplett – dags att åka hem till hundarna. Nu har jag hämtat paket, ska äntligen sätta mig med mailen och även gå igenom era frågor som ni ställde på Instagram igår. Jag ska sammanställa alla och svara imorgon: Är det något som ni vill hinna med att fråga?! STÄLL DOM I KOMMENTARERNA

Kommentarer

 1. Sofie

  Tips på frukost: smoothie med 1/2 påse spenat eller grönkål (30 g), 1 dl blåbär, 1 banan, havremjölk och sen 1 msk psylliumförskal. Finns inget du kommer stå dig bättre på (tack vare psylliumfröskalen) och superbra sätt att få i sig massa nyttigheter 🙂

 2. Sofie

  Kan du visa en bild på din förlovningsring & vigselring? Använder du dom även på jobbet? Om inte, är det för att du är rädd för repor och dylikt? Tack för en superbra blogg med varierande innehåll! 😘

 3. Angelica

  Overnight oat, med granola. Viktigt med granolan för att inte bara ha en kletig konsistens för då blir de tråkigt tycker jag. Jag gör min såhär:
  1dl havregryn
  1dl vaniljyoghurt (kan ju ha kvarg elr vad som)
  1dl mjölk
  Lite kardemumma
  Lite chiafrön
  Blanda ihop och låt stå över natten, ät med en krispig granola, helt perfekt vardagsfrukost 👌

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"