My thoughts

God Morgon Sunne

God morgon vänner!

Hoppas ni mår bra. Jag har vaknat upp till ett soligt, varmt och härligt Sunne. Vi ska spendera helgen här för A’s lillebror gifter sig med sin Sara idag. Tänk, A’s andra lillebror gifte sig 7/9 förra året, vi 27/9 och nu Colin 21/9 detta år – september är kärlekens månad. När jag tittar ut från fönstret från Selma Spa som vi bor på ser jag Sverige i sitt esse. Skogen, vattnet som glimmar, känslan utav Värmland – underbart.

Det blir dock inget spa för oss utav vi har en späckat schema och vi har precis ätit frukost, träffat alla andra och nu tar vi det lugnt på rummet innan jag ska börja fixa mig. Vi kom hit strax innan 02.00 inatt, det blev lite senare än planerat. Vi fick vänta in vår hundvakt tills sent på kvällen för att kunna lämna dom och sedan åkte vi direkt.

Vi hamnade på MAX i Örebro och intog en friterad dröm, så gott men ack vilken magont jag fick. Visste ni att jag jobbat på MAX i några år?! Först i högstadiet efter skolan och på helger. Sedan hade jag det som extra jobb hela gymnasiet. Där lärde jag mig att arbeta under stress och fasen vilken bra start på det hårda arbetslivet. Jag älskade att stå i Drive In: ”Hej och välkommen till Max, det går bra att beställa”. Jag körde hit från Stockholm och sedan fick A ta över sista biten. Vi dunkade förorts-rap och sjöng med till kärleksballader, haha – så roligt!

Den här tröjan måste ni ha, SÅ SKÖN (här-klick) – finns i flera färger. Sedan hade jag lite snack på Instagram om BUS (brun utan sol). Ni vet säkert här inne hur mycket jag (hårt ord) HATAR det. Man luktar illa, måste vänta hur länge som helst med att den ska torka och jag klarar inte av att smörja på. Jag vill kunna spraya, så som en mist – den lägger sig perfekt på en gång och ger fin ”normal” färg. Jag har hittat den: DENNA (klick). Jag sprayar, den lägger sig perfekt och torkar snabbt. Jag lät den torka i fyra timmar, duschade som vanligt innan vi åkte iväg och lämnade inte några fula fläckar efter sig. Jag slipper handske och har ni inte testat den, GÖR DET.

Vad gör man inte för lite färgade ben när man ska strosa runt i bara ben?! Nej nu ska jag börja fixa håret, det tar alltid längre tid än vad man tror. Ha en härlig lördag vänner!

Kommentarer

  1. ErikaJ

    Jag HATAR också BUS vilket gör att jag endast använder den på benen på våren samt året runt i ansiktet. Klarar inte av lukten. De som säger att vissa BUS inte luktar ljuger. Om den inte skulle lukta skulle man inte bli brun. Alla BUS luktar mer eller mindre.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"