Wedding & Love

En helg fyllt med kärlek

Hej vänner!

Det är måndag, jag är lite sliten och låg – vet inte varför men igår när jag vaknade upp i Sunne så kände jag mig allmänt låg och trött. Jag körde så blev ingen alkohol för mig, kände på mig att det inte skulle göra saken bättre. Vi kom hem vid 17.00 och jag gick direkt upp och la mig, så slut var jag. Vaknade upp vid 20.00, A köpte pizza till oss och sedan somnade jag igen efter 22.00. Men jag jobbar hemifrån idag och tur är väl det, ska försöka bli människa igen.

Men nog snackat om det: nu ska jag ta er igenom ett vackert bröllop i fina Värmland. Det var nämligen A’s minsta lillebror som gifte sig med sin Sara. Nu är alla bröderna gifta, häftigt ändå.

När Ariane (vän och stylist) visade mig denna underbara, gröna klänning från Valerie så föll jag pladask. Behövde vara inne i butiken två minuter innan jag bestämde mig, denna blir det. Tror det kan vara den finaste klänningen jag haft på mig (efter min bröllopsklänning då). Jag använde också mina nya foundation-sticks från M.A.C (dessa-klick). För er som använder kräm-contour – dom har mörkare sticks för det och slog ut min stora palett med hästlängder. Jag körde denna (klick) och det var mycket enklare att dutta ut med beautyblendern och kommer bli min nya vapendragare varje morgon. Älskar allt som blir mer effektivt, så bra.

Ögonpaletten är samma som i denna video (klick) och örhängena är från Stories (här) och halsband Efva Attling. Jag hade lång tid på mig med sminket så jag blev pang nöjd.

Så redo för bröllop: tillsammans med världens underbaraste man ❤️

Jag har bara varit på ett bröllop i kyrkan tidigare så detta var superfint. Jag älskar kyrkan, eller mer känslan inne i en kyrka. Prästen var riktigt bra och kärleksparet strålade utav lycka.

GRATTIS TILL KÄRLEKEN!

Nyblivna föräldrar, tycker om dessa två så mycket ❤️

Sedan tog vi bilen till lokalen där mingel, middag och festen skulle vara. Jag blev lite förvånad över att det låg ett ställe som detta mitt i skogen vid en sjö. Sedan, vilken dag dom prickade in: lagomt kyligt och solen strålade hela dagen.

Hur mysigt?

Sedan kom brudparet i den sötaste lilla bubbla jag sett ❤️

Efter minglet var det dags att sätta sig till bords!

Var några gånger vid detta bord också, succé!

Denna bild får avsluta denna underbara dag. En tremånaders bebis som har lite mycket hår som pappa och sin farbror är tungt tycker jag. Han skötte sig exemplariskt hela bröllopet och vid 02.00 körde jag hem mätt och belåten (plus skavsår). Tusen tack Colin och Sara för ett superfint bröllop, länge leve kärleken ❤️

Kommentarer

  1. Maria

    Elin! Jag har en fråga , som inte har med inlägget att göra men skulle uppskatta svar. Jobbar själv som frisör och har gjort i 20 år. Då och då upplever man ju att en kund inte är nöjd med resultatet. Hur tacklar du det? Hade en enormt jobbig upplevde i våras som jag inte riktigt kan släppa än. En bekant bokade tid hos mig. Klipp och färg . Vi hade en trevligt möte och hon var nöjd med klippningen/färgning både innan och efter styling. Efter några dagar hör hon av sig och säger hon är missnöjd klippningen. Fick aldrig chans att räta till/kolla igenom klippningen. Ville inte skapa drama och betalade tillbaka. Hon har ett stort kontaktnät och även mina vänner är vän med henne. Mitt självförtroende sjönk till botten och jag mår fortfarande dåligt över det. Mår mest dåligt över att jag aldrig fick en chans att se mitt misstag. Är nu rädd för ”dåligt ” rykte i och med hennes breda kontaktnät. Hur gör man för att komma över misstag? Ibland vill jag bara byta yrke 🤣

  2. Petra

    Vilket fint bröllop! Skrattade lite åt A och de två andra best men som står vid altaret. Om tjugo år kommer alla att skratta gott åt deras 10cm för korta byxor 😊

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"