BröllopetWedding & Love

Grattis på vår bröllopsdag

Det är svårt att förstå att ett år redan har passerat och jag har varit A’s fru i hela 12 månader. Att gifta sig och skaffa barn har aldrig varit något som jag drömt om som många växer upp med. Jag hade i stort sätt tappat tron på äkta kärlek innan jag träffade A. När A friade till mig tänkte jag att vi skulle vara förlovade några år och sedan gifta oss, normalt tänkt. Men i det här förhållandet håller vi oss till traditionerna och inom ett år ska man vara gift. Jag tänkte väl inte mer på det mer än att: okej – kör. Man märker att när någonting är och känns så fruktansvärt rätt, då försvinner alla tankar om att ifrågasätta och allt känns mer och mer naturligt. Att många har/haft tankar om att allt gått snabbt: för mig är det bara knäppt för det finns inget att ifrågasätta – förstår ni vad jag menar?! Jag älskar hur livet kastar runt en som i en torktumlare, vissa stunder är det så förfärligt så man vill dra täcket över huvudet och försvinna. Vissa delar av livet är oförskämt bra och för att uppskatta det lyckliga måste livet vara lite motigt ibland. Jag har lärt mig att våga uppskatta livet för stunden och försöka påverka min framtid till det bästa, tänk inte så mycket bakåt – det kan du ändå inte göra något åt.

Den mäktigaste känslan var nog ändå när vi fick se varandra för första gången.

Som sagt, att inte få på ringen kan vara en klassiker!

Det är helt sjukt ändå, INGENTING gick fel denna dag. Att anlita en bröllopskoordinator var det bästa beslutet vi gjort. Vi kunde flyta igenom hela dagen hur smidigt som helst för alla andra gjorde vår dag helt perfekt. Vi kunde fokusera på gästerna och vara så i nuet som det bara gick. Jag vet att man säger det många gånger men jag har ALDRIG haft en roligare dag i hela mitt liv, det svär jag på.

Det jobbiga i ens bröllopsdag är att den går för fort. Ingen ville lämna villan när vi var tvungna och jag hade gjort allt för att få spola tillbaka tiden för att kunna uppleva dagen igen.

En sak är säker i alla fall, jag har förbannat roligt tillsammans med honom!

… fler kände nog så också – haha!

Mina älskade tjejer, älskar er så ❤️

Här kommer även vår bröllopsvideo!

Vi måste ha världens skönaste familj och vänner. Det var fullt pådrag från minglet till festen, middagen var helt galen. Inte galen på grund utav fylla utan med aktiviteter, roliga lekar för alla (inte bara för oss), dans och galenskaper. Om jag inte missminner mig så hade vi 10-11 tal och det brukar bli långdraget men nej; SÅ ROLIGT!!!

Vilken känslosam dag, älskar allt med denna bild ❤️

Efter den lugna, kärleksfulla dansen åkte kavajerna av och det blev årets fest. Vi har flera tusen bilder men jag får liksom publicera lite olika under åren, haha. Att fira en bröllopsdag, det är häftigt. Grattis till oss och jag ser fram emot nya bröllopsdagar år ut och år in. STÖRST AV ALLT ÄR KÄRLEKEN ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"