Hair

Stylingprodukt för frizzigt hår

Hej vänner!

Hoppas ni mår bra. Vet ni, jag tänkte dedikera ett helt inägg om Humidity Shield. Då undrar ni säker vad det är: Jo det är en fuktblockerare för alla hårtyper. Jag har tagit upp det flera gånger men jag märker hur användbar denna proudkt är. Den kommer lite i skymundan och när jag fick frågan förra veckan i en intervju om vilken produkt jag inte kan vara utan så poppade denna ut ur min mun direkt. Osvaett om jag har stylat håret rakt, volymfönat eller har lockigt hår – använder jag alltid denna som en sista toutch. Ni vet att jag älskar att effektivisera det arbete man faktiskt lägger ner på sitt hår och det värsta jag vet är när man lagt mycket tid på sin styling och när man väl kommer till jobbet: då ser man ut som en ryamatta ändå.

Jag har använt Living Proof’s (klick) variant hur länge som helst och jag kan inte leva utan den. Den finns också i mini-size vilket jag tog med mig i Italien. FÖRDELAR:

  • UV-Skydd
  • Sprayas i torrt hår
  • Helt viktlös och lämnar inga beläggningar på håret
  • Silikonfri
  • Passar alla hårtyper/hårfärger

HUR ANVÄNDER DU DEN?

Det är enkelt: du delar upp håret i olika delar och sprayar 20cm från håret. Denna applicering är det absolut sista du gör innan du går hemifrån. Jag brukar spraya, borsta igenom och fortsätta tills hela håret fått en touch. Det är svårt att förklara känslan men om jag säger såhär:
Du kan spraya upp hela flaskan i håret kommer ändå inte kännas tungt eller fett. Det är precis som det låter, en sköld som blockerar fukten att ta sig ann håret och ryamattan är ett minne blott.

Ni kommer märka en stor skillnad, speciellt er dom plattar håret. Men också för er som lockar och vill ha en mjuk känsla på lockarna. En produkt som hjälper och inte tynger ner håret, den ska man hålla fast vid.

R+Co har även kommit ut med en likande, dock så har den inte kommit ut på marknaden än – konstigt nog. Ni kan hålla koll (här) för att se när den kommer ut – men det är samma lika så ni kan köra på Living Proof.

1 HÄR – 2 HÄR – 3 HÄR

Här finns även tre andra varianter om ni hellre vill kika in dessa. Man får liksom testa sig fram vad man tycker bäst om. Men idén med produkten är den samma, gäller att få rätt känsla. Hoppas ni fick lite tips och testa: skriv till mig sedan. Tror verkligen ni kommer gilla denna produkt ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"