Före och efterHairVideoguide

SÅ PLATTAR DU HÅRET MED EN PLATTÅNG

I samarbete med BaByliss

HEJ VÄNNER!

Jag hoppas ni mår hur bra som helst denna torsdag. Vet ni, jag har verkligen tänkt på detta så länge och nu äntligen fick jag tillfälle att göra videon. Jag älskar att lösa problem och framförallt hjälpa er som följer mig att lyckas med era hår hemma. Att sköta, styla och framhäva sitt hår är någonting alla ska kunna göra och det ska vara enkelt. Jag upplever också att det är svårt att veta hur man ska göra och oftast hinner man inte gå igenom vissa steg i frisörstolen – därför finns jag.

BaByliss har kommit ut med ett helt nytt sortiment med nya förpackningar. Det finns flera olika verktyg att välja bland, allt från vardagen klockan 06.00 på morgonen till festen som vankas mot lördagskvällen.

 • Vad är nyckeln till att få ett platt hår?
 • Vilka misstag gör vi?
 • Varför håller sig inte håret platt?
 • Hur lång tid ska det egentligen ta att platta håret?
 • Hur får man den där glansiga känslan vid platt hår?

Frågorna är många och jag vill bena ut så mycket som möjligt för att du ska få full kontroll över din styling. Det värsta är att man tycker det blir tråkigt, att det inte spelar någon roll hur mycket du än jobbar med håret – du får inget resultat. Produkterna blir bara bättre och bättre med åren, företag kommer ut med nya stjärnskott för att underlätta just din styling hemma.

PLATTÅNG 999 kr (HÄR)

Idag kommer jag använda den nya Steam Shine Styler från BaByliss. Denna plattång frigör fuktgivande ånga för att återfukta och skydda håret när det plattas ut. Den har också har fem digitala värmeinställningar mellan 150 °C och 230 °C samt håller en jämn, cirkulerande värme genom hela stylingen. Ni kommer se i videon hur glansigt håret blir, helt utan produkter.

LÄR DIG HUR DU PLATTAR HÅRET NEDAN ❤️

Jag hoppas verkligen ni fick med er värdefulla tips på hur ni kan lyckas hemma. Ni får jättegärna testa hemma och tagga mig i bilden/storyn – skulle värma mitt hårhjärta. Jag vill självklart ge er en rabattkod: Ange: GETYOURLOOK
Du får: 20% på de nya produkterna fram till 25/10 – 2019
KLICKA (HÄR)

Kommentarer

  1. Profilbild
   Elin Molimenti

   Hej 🙂
   ÅH men vad roligt, hoppas du får till styilingen. Jo, det har jag i handdukstorkat hår innan jag fönar.
   Kram Elin

 1. Anna

  Tack för en superbra video! En följdfråga bara, även om jag plattar noggrant och använder värmeskydd med stadga i (har mycket självfall/lockigt hår) så blir det förstört över natten så jag måste platta om håret nästa dag.. känns som det sliter så mycket och så tycker jag det är svårare att få till det dagen efter än direkt efter hårtvätt och nyfönat.
  Vore tacksam för tips där.
  Kram!

 2. Annie

  Tack för alla tips! känner nu när jag tittat på videon att mitt bekymmer nog är att jag är alldeles för snabb när jag plattar. Mest för att jag inte orkar vara så noggrann men sen får jag ju platta igen kommande två dagar så jag ska absolut testa att göra det mycket långsammare 🙂

 3. Melissa

  Hej!
  När jag stylar mitt hår, spelar ingen roll om jag plattar, lockar eller bara fönar, så delar sig håret i bak precis där benan tar slut på grund av att jag har en virvel där. När jag plattar eller lockar tar jag liksom en sektion och försöker styla ”över” virveln så den typ döljer den. Men det fungerar bara en kort stund och sen delar det sig igen. Har du något tips på hur man kan göra för att slippa den där ”delningen”? Finns det ens något knep eller är det bara att gilla läget?

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"