Beauty

GPS MASK – SPA HEMMA

Hej vänner!

Är det något jag är dålig på så är det ansiktsmask eller liknade man gör hemma själv. Jag är dålig på att gå på regelbundna ansiktsbehandlingar också, kan vara för att jag har lyxen att ha bra hud – jag ser ingen anledning. Dock så måste jag boka tid för att göra en total rengöring, typ portömning och kemisk peeling. Jag har högar med ansiktsmasker hemma som jag planerar att använda men aldrig gör, igår tog jag tag i saken och vill självklart tipsa er om den också.

Innan jag slänger på något i ansiktet googlar jag på vad det är. Så fick jag klart för mig att just denna mask är den mest sålda på hudvårdssalonger i Korea. Detta är då ett kit i tre steg för hemmabruk: innehåller:
1. RENGÖRING
2. MASK
3. CREME

Enligt vad jag läst så är denna en superboost för huden. Den ger huden maximalt med fukt, verkar anti-aging och har lugnande egenskaper. Jag försökte finna en kur för den torra huden som komma skall snart i vinter. GPS Masken är speciellt anpassad för stressad, känslig hud, hud med hudproblem och hud som behöver extra återhämtning. 

GPS HOME SPA MASK 150 kr (HÄR)

Började såklart med att rengöra med steg 1 och sedan följt med masken som är den stora stjärnan här. För första gången kunde jag gå runt och göra annat utan att den där nedrans masken ska åka av. Det var därför jag slutade med dessa masker för att jag var ändå tvungen att ligga raklång för den satt inte fast på huden.

Denna var lätt att få på och satte sig som ett klister. Jag donade runt hemma i 20 minuter iklädd masken. Sedan duttade jag in resterande produkt i huden tills allt hade absorberat. Sist krämen (varför ser det snyggare ut att skriva Creme?). Den var superhärlig och gav den där sista boosten av fukt.

Jag upplevde verkligen att jag fick lyster och huden blev återfuktad, helt klart. Jag älskade att det var enkelt i tre steg och framförallt masken höll sig på plats. Den har hur många fördelar som helst och vill ni få mer information så kan ni läsa om det HÄR (klick). En perfekt söndagsbehandling som kommer ge dig en härlig lyster, vem vill inte ha det liksom?! Ha en mysig dag idag vänner!

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"