Home

SNYGGT & PRISVÄRT VITRINSKÅP

Hej vänner!

Hur mår ni? Jag ville verkligen inte gå upp ur sängen i morse, ni vet när allt tar emot och man tycker så synd om sig själv. Men det är bara ta sig i kragen och inta en ny jobb dag. Det slog mig igår när jag gick igenom alla DM:s på Instagram att det är många som frågar om vitrinskåpet. Jag var helt säker på att jag lagt upp det här inne men som set ser ut så la jag bara ut det på Instagram. Vi tyckte det saknades något i hörnet här och A tjatade om en fet vinkyl, vilket jag tyckte var riktigt onödigt. Dels dricker varken jag eller A vitt vin, knabbt bubbel (har fasen ett kylskåp) samt älskar vi rött vin som blivit sådär sliskigt ljummet när det stått framme länge. VARFÖR ska vi lägga 10.000-15.000 kr på det då? Helt onödigt.

Även fast vi har ett stort kök så tycker jag ändå det vore mys med ett stängt skåp där glasen syns, samt lyser upp. När man ser på film så tycker jag det ser så fanzzyyy ut när man plockar vinglas från glasade skåp.

Jag satt och googlade länge och fann detta på IKEA – för under 2000 lappen (HÄR). Det var i perfekt höjd och jag ville ha med dörrar så man slipper allt damm/hundhår som yrar runt. Vi har inte fixat sladdarna än men det blir nästa projekt. Det slog mig hur dyrt det är med dessa skåp: kolla in här.

VÄNSTER (här)MITTEN (här) HÖGER (här)

Skåpet i mitten: herre min skapare. Hur fett är inte det? Men för 56 tusen kronor? Ja, well – har man massor med dollar man inte vet vad man ska göra av – varför inte?! Man kan ju jämföra med en Chanel väska som kostar ungefär lika mycket. Innan jag fann billigare alternativ så tyckte jag skåpet till vänster var väldigt lockande.

VÄNSTER (här)MITTEN (här) HÖGER (här)

Dessa kikade jag också på: Jag tänkte det i mitten nere i köket och någon av dom andra för att fylla ut gästrummen/kontoret eller på ovanvåningen. Jag är fortfarande på jakt efter utfyllnad. Det tar fasen lång tid att fylla ett stort hus, tänkte vi inte riktigt på när vi flyttade in. Vi hade ju bara bokhyllan i lägenheten som var vår förvaring. Så när vi kom in i huset så blev det:

Jaha? Vi har ju ingen förvaring, vart ska vi ställa in alla saker?

Men denna gång ska vi ta det chill, vi har bott här i 7 månader och det är fortfarande saker som jag måste köpa/byta ut. Vi ska satsa på trädgården till våren, staket, automatisk grind, stora häckar, lägga plattor på uppfarten och få hit mer träd och belysning – med mera. Vi sålde ju vår älskade MR BIG soffa förra månaden, en sorg men också ett helt rätt beslut. Den passade inte in i huset, tror dom som köpte den kan älska den mer. I lägenheten var den perfekt men här hemma skar det sig liksom. Har ännu inte funnit en soffa som känns bra så vi tog upp den ena soffan från nedervåningen och finns det hjärterum finns det stjärterum tills vi gjort rätt belut.

Men det är oftast bara vi, har vi gäster så sitter vi i köket – inte så vi sätter oss i sofforna. Vardagarna är fullt upp med jobb och helgerna är vi helt slut så att ligga nära i en tajt soffa är väl för mysigt framför en film. Nej, ville bra tipsa om det. Nu ska jag fortsätta med mitt projekt och överleva dagen. Hoppas ni krigar på som vanligt ❤️

Kommentarer

 1. sandra

  Hej Elin, Jag har sett att du rekommenderat en varmluft-rundborste
  (denna tror jag ? https://www.nordicfeel.se/harvard/varmeverktyg/varmeborste/babyliss-multistyle-50012)

  är det en bra och prisvärd? eller är det värt att gå upp i pris och köpa en OBH nordica Björn Axén?

  ( typ https://www.nordicfeel.se/harvard/varmeverktyg/varmeborste/obh-nordica-bjorn-axen-tools-44734?utm_source=adtraction&utm_medium=affiliate&utm_campaign=Sk%C3%B6nhetslandet&at_gd=78E5CC6B0ED3DA5815BFFD4D1A94D2711346F130 )

  Jäättetacksam för svar! <3 Ha en fin helg

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"